SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Göğsünden Silahla Vurulmuş Olarak Bulunan Genç Kadın Öldü

Göğsünden Silahla Vurulmuş Olarak Bulunan Genç Kadın Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde 33 yaşındaki üç çocuk annesi Aslı P. kadın, ikametinde tabanca ile göğüs bölgesinde vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç kadın kurtarılamadı. Genç kadının eşi şüpheli olarak gözaltına alındı.

Jandarmadan konuya ilişkin şu bilgi verildi:

“Darende İlçesi Ayvalı Mahallesinde 11.08.2024 günü saat: 09:16 sıralarında A.P.(1991 d.lu) isimli şahsın kendini ateşli silah (Tabanca) ile kalbine yakın yerden vurarak intihar girişiminde bulunduğu ihbarı alınmıştır. Şahsın kendini hayati tehlike arz edecek şekilde yaralamış, yakınları tarafından Kuluncak Devlet Hastanesine götürülmüştür. Yaralı şahıs Kuluncak Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rahmen hayatını kaybetmiştir. Vefat eden şahısın kocası S.P. şüpheli olabileceğini ihtimaline karşın  Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınmıştır”

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ünal (4 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin , kalanlara sabırlar versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hekimhan'lı Bülent (1 ay önce)
    Ya kusura bakmayın kaç gündür reklam yapıyorsunuz hani o kadar çiftçi var 10 tanemi traktör var. Nasreddin hocanın fil meselesi Artistik yaparlar şöyle yapalım böyle yapalım arkanı dönersin 100 kişiden 1 kişi kalmış 50 ye düşsün kayısı üzülürsem namerdim
    %28
    %72
    Yanıtla
  • hekimkağanli yanlış yere yazmışsın.
    %64
    %36
    Yanıtla