SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gökhan Töre'nin Sözleşmesi Feshedildi

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kanat oyuncusu Gökhan Töre ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Sarı siyahlılar, Beşiktaş'a transfer olan Töre'den 4 milyon TL gelir elde ettiğini açıkladı.

Yeni Malatyaspor'da uzun süredir devam eden Gökhan Töre krizi çözüldü. Sarı siyahlı takım ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Beşiktaş 'ta forma giymek isteyen ve kampa katılmayan Töre ile ilgili durum netlik kazandı.

Doğu Anadolu ekibi, tecrübeli oyuncu ile yaptığı görüşmede anlaşma sağladı. Sarı siyahlı kulüp, Gökhan Töre ile karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti. Töre, Yeni Malatyaspor ile ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a transfer olurken, Malatya ekibinden bir açıklama geldi.

Töre ile ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz profesyonel futbolcusu Gökhan Töre ile yapılan görüşmeler neticesinde, sözleşmenin karşılıklı feshine yönelik olarak mutabakata varılmıştır. Bu fesih çerçevesinde kulübümüz  4 Milyon TL tutarında gelir elde etmiştir. Gökhan Töre'ye kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dileriz."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    44FFM CEVAP Başkanın kalemi sanki sanki denileni yazıyor sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (3 yıl önce)
    Bu kadar hasut çok olduğu başka yer varmı acaba..
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Nasıl gelir elde ettin kimi kandırıyorsun alacağıni ve bu sene vereceğin parayı vermiyecegin için bunu gelirmi sayiyorsun lütfen açıklayınız bonservis ücreti olarak ne aldınız yoksa alacaklarına karşı bonservisi ni verdinizmi .
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    gelen yaramaz giden yeri dolmaz bu mantik yok oldu yok yok
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    ya ALLAH tan korkun başkan geçen seneki hatalarini telef ediyor halen kizmaya yeminmi etiniz yanliş yaptimi eleştirelim iyi işler yapuyor yine kizan cahiler var töre gitmek istiyor nasil faydali olur birakin gitsin başkana teşekür etseniz ne kayibiniz olur
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (3 yıl önce)
    Su anda antremana çıkan Kadromuzda kaç oyuncu var acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    haftalardır yapılan tantana geldiydi gittiydi tv tv çıkııp konuşma 4 milyon içinmiydi bu gurur duyulacak bir açıklamamı,bu kadar tantanaya ne gerek vardı hiç sesinizi çıkarmasanız bundan fazlasını alırdınız sukut ikrardan gelir niye kulüp bu kadar düşürülüyor ki malamat olmaya ne gerek vardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor taraftarı (3 yıl önce)
    Takımın el freni gibiydi sürekli atılan topları eziyordu ya da yan pas yapıyordu takım onsuz daha iyi olacak inşallah yolu açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Biz hayrini göramadik bjk ister görsun istar Gurmasin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedavaya gitmiş (3 yıl önce)
    Alacakları karşılığında mı gitti ?
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    sabah 1 milyon euro getirmezse serbest kalamaz diye demeç verip, akşam 500 bin euroya bırakmak nedir. kesin yine hatırlı biri girmiştir araya
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (3 yıl önce)
    Bize oynayan futbolcu lazım, zorla güzellik olmaz Yinede ıyi futbolcumuzdu işi rast gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Minik de olsa bir bonservis ücreti alınmalıydı !
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoģan (3 yıl önce)
    Iyi bir futbolcu ama malatyaya yaramaz, cünkü kafasi malatya ya geldiģinden beri besiktastaydi. O yüzden malatya ya katkisi olamazdi. Iyiki gitti. Yolun acik olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Olacağı zaten buydu.Şayet alacakları düşülüp zannedersem 1.300.bin lira 2.700 bin lirada alınarak toplam 4.000 bin liraya bu iş halloldu.İki taraf içinde hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla