SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te" Kitabı Satışa Sunuldu

'Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge- Doğanyol Eğitim Vakfı Kültür Yayınları bünyesinde çıkan Pütürgeli başarılı iş insanı Ziya Akşahin'in ilk kitabı "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te”  www.puturgedoganyolegitimvakfi.com üzerinden bağış usulü ile satışa sunuldu...

Bu Kitabın Fiyatı Yok!

Daha iyi bir gelecek ve hayallerine kavuşma umuduyla 29 yaşındayken yurt dışına çıkan Ziya Akşahin, 51 yılı İngiltere'de geçen hayatından süzülen anıları, deneyimleri, "Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” adlı kitabında bir araya getirdi. 

Malatya ve Pütürge “kültürüne hizmet” amaçlı yayımlanan bu prestij kitabının geliri ‘eğitim bursu’ olarak kullanılacak. 

Kitabın fiyatı ise yok! Nedeni ise yapacağınız her bağış, ‘başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan üniversite öğrencilerimiz’ için kullanılacak.

Peki Nasıl Bağış Yapacaksınız?

www.puturgedoganyolegitimvakfi.com internet sitesine girerek, aşağıdaki hesap numaralarına ‘gönlünüzden kopan ücreti’ yatırın. Daha sonra malatyaPDEV@gmail.com mail adresine banka dekontunuzu isim ve adres bilgilerinizi yazarak yollayın. Kitabınız kargo ile sizlere ulaştırılacaktır.

"Gökyüzüne Dokunurduk Babik'te” kitabı için;

Hesap Sahibinin Adı SoyadıPütürge - Doğanyol Eğitim Vakfı
İban NumarasıTR89 0001 5001 5800 7271 7841 48     
TR80 0001 5001 5800 7295 9468 16
Telefon Numarası(0212) 534 61 71 – 72
Mail AdresimalatyaPDEV@gmail.com

kubbedagi.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Neşet Çataltarla (1 yıl önce)
    Evet bende alıp okuyacağım. Yapmış olduğunuz bu hayırlı girişimi kutluyorum. En kalbi duygularımla.
    0
    0
    Yanıtla