SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görev Verilmedi Diye Dargınlık Küslük Olmaz"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, kendisinin de aday adaylığı başvurusu yaptığı Malatya’da listeye alınmayışına, “Liderin kaleminden geçen her harf bizim için emir ve talimattır. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Listedeki altı arkadaşımın da ismi Eyüp Gönültaş'tır” dedi.

Gönültaş  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Liderin kaleminden geçen her harf bizim için emir ve talimattır.  Sonuna kadar haykırıyoruz. Biz, lidere sadakatimizden, davamızdan asla taviz vermeyeceğiz. MHP Malatya Milletvekili açıklanan listede yer alan tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz. Sonuna kadar mücadele edip şanlı Üç Hilalimizi burca dikeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

Gönültaş, “Biz dava adamıyız. Görev verildiği taktirde layıkıyla yapmaya çalışırız, görev verilmedi diye dargınlık küskünlük olmaz. Benim nazarımda listedeki altı arkadaşımın ismi Eyüp Gönültaş'tır. Her daim nefsimiz de neslimiz de ülkemize ve ülkümüze feda olsun.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Oktay (1 yıl önce)
    Ancak muhtarlik ola Akçadağ lilara akcadaglilar otursun pilavını yesin derken haksız değilmiş. Yav Eyüp abi ömrünü verdin MHP ye en az 5. Sıra olaydı abi ya.ben bu siyaseti anlamiyorum
    0
    0
    Yanıtla