SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görüş Gazetesi 44'üncü Yaşında

0
Güncellendi - 2018-05-08 15:19:06
Görüş Gazetesi 44'üncü Yaşında
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde günlük olarak yayın yapan Görüş Gazetesi, 8 Mayıs 2018 günkü sayısıyla 44 yaşına ulaştı.

8 Mayıs 1974'de Cevdet Barış tarafından kurularak yayına başlatılan, halen Savaş Barış'ın Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yaptığı Görüş Gazetesi, Malatya yerel basınının en önemli temel taşlarından biri olma özelliğini sürdürüyor.

Kendi ofset tesislerinde basılan ve yayın yaptığı 44 yılda, Malatya'nın adeta günlüğünü tutup okurlarına aktaran, objektif ve doğru haberciliği ilke edinen Görüş Gazetesi, bu süre içerisinde çok sayıda gazetecinin de yetişmesinde adeta bir okul görevi gördü.

malatyahaber.com yayıncılarının da bünyesinden yetiştiği Görüş Gazetesi'nin 44. yayın yılını kutluyor, başarı dolu nice yıllar diliyoruz.

KUPÜR: Görüş Gazetesi'nin 8 Mayıs 1974 günü yayınlanan ilk sayısı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Bülent (5 yıl önce)
    Beni yetiştiren okuldur Görüş . Nice uzun yıllara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bahadır Altaş (5 yıl önce)
    Doğru haber ilkeli yayıncılık kişilikli gazeteciliğin Malatya da en güzel örneğidir GÖRÜŞ Gazetesi. Emeği geçen tüm Görüş Gazetesi çalışanlarını tebrik ederim.Nice 44 Yıllar dileğiyle başarılarınız daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nezir Kızılkaya (5 yıl önce)
    "Görüş Yazarsa Doğrudur" kuralını Malatya ile tanıştıran, belgeye dayalı gazeteciliği ile "Malatya Ekolü" kavramını literatüre sokan, sevgili Görüş ailesini nice 44. yıllara dileklerimle kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (5 yıl önce)
    Yıl olmuş 2018 Halen Eskimalatya susuzlukla boğuşuyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (5 yıl önce)Cemal isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel tesbit ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (5 yıl önce)
    Malatya nin sesi siyasi değil tarafsız tek gazetesi görüş gazetesi candırrr
    0
    0
    Yanıtla