SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görüş Gazetesi 46. Yayın Yılına Girdi

0
Güncellendi - 2019-05-08 18:59:02
Görüş Gazetesi 46. Yayın Yılına Girdi
A- A+ PAYLAŞ

8 Mayıs 1974'den beri günlük olarak yayınlanan GÖRÜŞ Gazetesi 45. yayın yılını geride bıraktı.

Cevdet Barış tarafından yayınlanmaya başlayan GÖRÜŞ Gazetesi, Anadolu’daki yerel basın kuruluşlarının en köklülerinden biri olarak kabul ediliyor. GÖRÜŞ Gazetesi, ayrıca bir gazeteci okulu olarak da adlandırılıyor. GÖRÜŞ Gazetesi, çeşitli yaygın basın kuruluşlarında görev yapan birçok gazetecinin de yetiştiği gazete olmuştur.

“Malatya’nın günlüğünü tutma titizliği ve sorumluluğuyla yayıncılık yaptığı” ifade edilen GÖRÜŞ Gazetesi, Malatya'da günlük yayınlanan gazetelerin “en kıdemlisi” olma özelliğini taşıyor.

malatyahaber.com yayıncısı kadronun da yetiştiği ‘okul’ olan GÖRÜŞ Gazetesi’ne daha nice başarılı yayın yılları diliyoruz.

malatyahaber.com

Görüş Gazetesi'nin 8 Mayıs 1974 tarihindeki ilk sayısı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    O GÜZEL GÜNLERE TEKRAR DÖNMEK MÜMKÜN OLSA , GÜZELİM MALATYAM NE HALE GELDİ ŞU SON 20 YIL MALAYA İÇİN FELEKETTİ .
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan Ata SADIKOĞLU- TOBB Yönetim Kurulu Üyesi- Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı (5 yıl önce)
    Malatya'da uzun zamandır yayın hayatını devam ettiren Görüş Gazetesinin 46. Kuruluş Yıldönümünü şahsım adına kutluyor. Başta Cevdet Barış olmak üzere tüm çalışanlarına bundan sonraki yayın hayatında başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Sarıçiçek (5 yıl önce)
    Nice uzun yıllar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat Abacı (5 yıl önce)
    Basında oncu olan ve 4 yıl yazı işleri mudurlugunu yaptıgım Görus e yayın hayatında basarılarının devamını dilerım. Yas yıldonumü kutlu olsun.Nihat Abacı
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KARABULUT (5 yıl önce)
    BU ĞÜN 46. YILINI KUTLAYAN GÖRÜŞ GAZETESİNİN VE ÇALIŞANININ, EMEGİ GEÇENLERİ KUTLAR DAHA NİCE YILLARA BAŞARILI SÜREKLİ YAYINLAR DİLİYORUM. KALIN SAĞLICAKLA
    0
    0
    Yanıtla