SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Görüşmelerden Sonuç Almaya Çalışıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Atila Gerin, Antalyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 3 puanı almak için mücadele ettiklerini ancak başarılı olamadıklarını belirterek, "kulüp sıkıntılı günlerden geçiyor” dedi.

Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Antalyaspor’a 2-1 yenilerek 15 maçtır galibiyet alamayan Yeni Malatyaspor’da Teknik Sorumlusu Atila Gerin karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede kulüp olarak zor günler geçirdiklerimi söyledi.

Kendi sahalarında 3 puan almayı arzulayan taraf olduklarını belirten Gerin, çıkış için önemli olan bu maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Kulüp olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirten Gerin, “Zor şartlarda hazırlanıyor, durumumuz sıkıntılı. Şanssız bir gol ile başlayınca oyundan geriye düştük. Sonuna kadar mücadele verdik golü de bulduk, direkten dönen topumuz da var, mücadele ettik ama şansızlığımız devam ediyor. Ligde matematiksel olarak şansımız halen devam ediyor. Bir yerden bu durumu çevirmek için arkadaşlarımız da mücadele veriyor” ifadelerine yer verdi.

Bir basın mensubunun futbolcuların karşılaşma başında yaptığı sessiz protestoyu sorması üzerine Teknik Sorumlu Gerin, “Kulüp sıkıntılı günlerden geçiyor. Futbolcuların karşılaşmaya bu şekilde başlayacaklarını bende kulübede öğrendim. Sonuçta futbolcular bu işi ekmek parası için yapıyor. Normalde olmaması gereken işler. Daha iyi konsantre olarak maça çıkmamız lazım, ama bir sıkıntı olduğu doğru” diyerek cevap verdi.

Maçtan önce takımın 2 gündür antrenmanlara çıkmadığı sorusuna da cevap veren Gerin, “Yönetimle görüşmeler sürüyor. Gerek Adem Büyük hocamız gerekse de diğer arkadaşlar yönetimle görüşüyor. Başkan da geldi zaten burada. Bu görüşmelerden sonuç almaya çalışıyoruz. Netice de ortak bir noktada buluşacağız” dedi.

Bundan sonra da futbolcuların antrenmanlara çıkıp çıkmayacağı sorusu üzerine de Gerin, “Matematiksel olarak her şey bitmedi. Oyuncularda şimdi gidince tesiste konuşuruz, hepsinin işi bu çünkü. Antrenmansız oynamak zor çünkü. Bunu da yönetimle ciddi bir şekilde görüşeceğiz. Bu işi bugün sonuca bağlarız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Hoca44 (2 yıl önce)
    Takım düştü... artık...adil gevrek hesap versin diyenler rahatlamıştı.Malatyasporu çok sevenler mutludur düştük işte...kimin eline ne geçti televizyonlarda saatlerce Malatyaspor un aleyhine konuşanlar.. rahatlamıştır. Doğunun göz bebeği Malatyaspor düştü maalesef yedi yıldır bu takımı ikinci ligden alıp bize güzel günler onurlar yaşatan Adil gevrek başkana teşekkür ederiz.herhalde muhalif olanların başkan adayida bütçeside hazırdır inşallah..kim bu Malatyasporu alır birlerlere getirir biz onun yanındayız.. takım düştü ses ver Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur tr (2 yıl önce)Hoca44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bir an bu takımı adil gevrek hariç herkes düşürdü diyeceksiniz sandım ! İngiltere,Almanya,İspanya,Fransa vs vs gibi ülkelerin liginde bir başkan takımı bu denli kötü yönetsin,kafasına göre yazsın çizsin,borç batağına sürüklesin o başkanı üst mahkemelerde yargılıyorlar.Adil gevrek dua etsin sorumsuz bir şehirde,Böyle bir yargı sistemi olan bir ülkede spor yöneticiliği yaptı.Yoksa sonu hakikaten yüce divandı !
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu kulüp sıkıntıda olmasında kim olsun.yalnız sadık transferinde fenerbahçeden yediğimiz kazığın hesabını bilen varmı.sezon başında 15 tane trasnfer yapıp sonrada süperlig ayarında yedeğim yok diye sızlanan kim..sanki sahaya çıkardığı ilk onbir süperlig ayarındaymış gibi.yine söylüyorum.sadık mustafa ve hafez derhal gönderilmeli.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Önce bir galibiyet alın sonra parayı konuşun sahada sadece yürüyen bir oyuncu grubu,Sadık ileriki haftalar inşallah şeytanın bacağını kırıp kendi kalesine golde atacak.Dört gözle bekliyoruz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı haydar dayı (2 yıl önce)
    Kiminle ne görüşecen 300 milyon borç var diyor yayıncı kuruluşun spor yorumcuları. Malatyasporun borçları dururken.. Şimdide Yeni Malatyaspor borç taktı millete adımız Futbol camiasında Tokatçıya çıktı kimin umurunda sanki....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • vedat (2 yıl önce)
    Futbolcuları suçlamıyorum çünkü bizimde fazla değil 2 ay maaşımızı vermeseler işe gitmeyiz gitsek bile savsaklamaya çalışırız çalışma azmimiz sıfıra düşer ama şehrin onurunu bıraktım klübün onurunuda bıraktım zerre kadar kendi onurlarıda mı yok bu takım ligde kalmış olsa bile yine şans eseri kalır yine mucize ile kalır biz yine aynı filmi izlemeye devam ederiz eski malatyayı yediler doymadılar yeni malatyayı yediler doymadılar şimdi yeni yeni maltyasporu sıfırdan kurarlar bu sefer onu yemeye başlarlar herhalde
    %80
    %20
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Giriş : Gerek yönetimi,gerek şehiri ve gerekse de taraftarıyla süper ligi hak eden bir takım yoktu ortada. Sonuç : Üst ligde ızdırap bitti ! 3 yıl daha çekeceği var bu takımın . 3 yıl sonunda da tarihe gömülecek bir YENİ MALATYA takımı olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Kulübün maddi sıkıntı içinde olduğu bir gerçek. Yalnız şuda bir gerçekki, mevcut kadrodaki bu topçuları paraya boğsan, geride kalan maçlarda 6 puan alacak kalitede değiller. Bunların transfer olacağı kulüpler iyi düşünsün bence. Tarih sizi affetmeyecek çok kıymetli futbolcu topluluğu.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Kiminle görüşüp problemi çözeceksiniz sayın T.sorumlu? Adil gevreklemi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yönetimi,taraftarı ve medyasıyla beraber küme düştük.Kısacası şehir küme düşmüştür.UEFA maçında bile stadyuma gitmeye nazlanan ama düşünce sadece başkana yüklenenlerde günaha ortaktır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mustafa44 (2 yıl önce)
    Adil Efendi artık bu yaptığın Malatya'ya ihanettir. Bu millet bunu unutmaz. İnsan içine çıkacak yüzün kalmayacak. Bir an önce yol al. Yediğin kadar yedin hayatında görmediğin itibarı ve parayı gördün.Yeter efendi efendi bırak git...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mpeza (2 yıl önce)
    Bu futbolcuların hepsi artist bunlardan bir şey olmaz koy sahaya gençleri sizden iyi oynarlar sadık Efendi'nin yaptıkları rahmanin konuşmaları Kenan Efendi'nin Sivas da açıklamaları bu takımın ve şehrin sahipsiz olduğu net yazıklar olsun bu saatten sonra bu şehri terk edin ruhsuzlar
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Ft44 (2 yıl önce)
    Bu işin para konusundan kaynaklanmıyor futbolcular bu ligin ve PTT 1liginde kalite olarak çok altında
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ft44 (2 yıl önce)
    Futbolcular neyi pretosto ediyor ben anlamadım utanmadan birde paramı istiyorlar çok yüzsüzler hepsini gönderin gitsinler bildikleri yere
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Mehmet Alkan (2 yıl önce)
    adil gevrek zerre kadar Onur’un varsa İSTİFA edersin
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mülayim (2 yıl önce)
    Birilerini, şehri yönetenler getiriyor sonrasinda topluca yonetemeyip batiriyorlar ve hepsi biyerlere dagiliyor sesleri solukları çıkmıyor. 1 milyona yakın nufusa 100 kişinin reva gördüğü basarisizlik ve batmış bir kulup. Malatyamizda gelenek olmuş koltuga yapisan gitmiyor, belediye baskanligindan milletvekilligine, odalardan, kuluplere. Şehre ne kazandirildi sorusuna baktigimizda aldığımız cevap soru isareti olarak karşımıza çıkıyor. Yani sadece Adil Gevreğin degil onu getirenlerinde onun ardinda duranlarinda gitmesi gerekli. 2 kulup batirildi ve bu sehir icin ciddi bir basarisizligin oldugunu gosteriyor. Bu basarisizligin sebeplerinin bulunup çözulmesi gerekli ama mumkun degil
    %86
    %14
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Takım maalesef kum torbasına döndü, gelen vuruyor, giden vuruyor, stres atıyor, bizimle maçı olan oh 3 puan cepte diyor, yazıklar olsun, keşke 2 sene önce küme düşme kaldırılmasaydı da küme düşseydik. Rezil, kepaze olduk. Suçun yüzde sekseni Adil efendi ve yönetiminde. Bu ah ve beddualar onları iflah etmez zaten, keşke geçen sene bıraksalardı,şimdi el üstünde tutulurlardı. Hem kendilerini hem de koca Malatya'yı rezil ettiler. Futbolculara gelince alacağınızı zamanında almadığınızı protesto ediyorsunuz da maç kazanınca para alacağınızı çok iyi biliyorsunuz, 16 maçtır galip gelemeyip para para diye isyan etmeye hakkınız yok. 16 maçın yarısını kazansaydınız alacağınız kalmadı. Size de yazıklar olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kardeşim Herkes şeytan olmuş ne yönetici nede futbolcular Malatya’yı tanımaz onlar için herşey para alayınız paragöz ne haliniz varsa görün inşallah sizleri hiçbir takım almaz…
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Murteza (2 yıl önce)
    Bırakın gidin Allah aşkına ne siz olun ne başkanınız yeter bir sivil toplum kuruluşunun başkanı futbolcusu teknik heyeti olmak herşey değildir sadece bir parçadır lütfen gidin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vahap Yaman (2 yıl önce)
    Adil Başkanım lütfen Malatya Şehrine ve Malatyaspor a daha fazla zarar vermeden başkanlıktan çekildiğinizi belirten bir açıklama yaparak görevi bırakın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Vahap bey kendisini oraya getiren güç görevi bırak diyene kadar bırakamaz mutlaka yarım kalan işleri vardır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Başkan dahil alın takımınızı bundan sonraki maclarinizi İstanbul'da oynayiniz.Hoca bizi futboldan anlamayan aptalmi zannediyorsun eminimki yuzbinde bir takımın ligde kalacağına inanmıyorsun hala çıkmış ligde kalmaktan bahsediyorsun gerçekleri konuş hoca gerçekleri,ben ne sizi ne oyuncuları suçlarım bu durumun tek suçlusu başkandir başkan.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Diyelimki anlaştınız bundan bize ne... Bu futbolcular maç kazanıp takımı ligde mi tutacak. Bu futbolcu gurubu kuruş haketmedi, haketmiyor da...
    %82
    %18
    Yanıtla