SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sulu Gözlü' Şehir Eşkiyası!

0
Güncellendi - 2021-08-13 09:34:19
'Sulu Gözlü' Şehir Eşkiyası!
A- A+ PAYLAŞ

ADAM KAÇIRIP, 2 ARACINI GASP ETTİLER, ZORLA SENET İMZALATTILAR, TUTUKLANINCA AĞLADILAR.. Malatya'da bir kişinin 2 aracını gasp edip, ayrıca zorla alıkoyarak 100 bin TL tutarında senet imzalattıkları öne sürülen 5 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Çarmuzu Mahallesi'nde oturan H.B.O. adlı şahıs, polise başvurarak C.G., A.F., B.G., O.G. ve C.G. adlı şahıslar tarafından bir minibüs ile otomobilinin gasp edildiğini, bu şahısların kendisini 2 gün süreyle alıkoyduklarını ve zorla senet imzalattıklarını bildirdi.

Emniyet Asayiş Şubesi Gasp Bürosu ekipleri, bu başvuru üzerine harekete geçti ve şüphelilerden C.G., A.F., B.G. ve O.G.'yi, 1 adet pompalı tüfek, 1 döner bıçağı ve 4 kök hint keneviri ile ele geçirdi. Gasp edildiği belirtilen araçlardan minibüs de bulundu.

Polis, firarda olan şüphelilerden C.G.'yi aramaya başlarken, sorgularını tamamladığı diğer 4 şahsı adliyeye sevk etti. Şüpheliler, Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandılar. Cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarılan şüphelilerin yakınları gözyaşı dökerken, şüphelilerden bazılarının da ağladıkları gözlendi.

FİRARİ DE YAKALANDI..

Bu arada, olayın firarisi olan C.G.'yi de yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, bu şahsı da 100 bin TL tutarındaki senet ve gasp edilen otomobil ile ele geçirdi. Bu şahsın hakkındaki soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mlx (3 yıl önce)
    Sadece gasp olayında kafadan adam başı 15 er yıl vereceksin.ayrıca adam yaralama,alıkoyma,suç örgütü kurma falan filandan da bi 15 sene,gidecek paşa paşa 30 yıl ceza alacak.adalet böyle olsun memlekette ne suç kalır,nede suçlu.ha 30 yılıda içeride yatmayacak.bak dağlarda ağaç kalmadı.vereceksin kazmayı küreği dağda ağaç diktireceksin.
    0
    0
    Yanıtla