SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Grubun Favorisi Biziz"

0
Güncellendi - 2016-11-17 03:15:28
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün Basın Sözcüsü Kadircan Esen, grubun favorisi olduklarını ifade ederek, Adıyaman 1954 Spor maçında yaşanan olaylardan sonra şampiyonluk için iyice kenetlendiklerini ifade etti.

Esen, ligin 8’inci haftasında deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a 2-1 mağlup olduklarını anımsatarak, özellikle maç sonrası yaşanan olayların kendilerini psikolojik olarak daha da ileriye attığını belirtti.

Deplasmanda aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını dile getiren Esen, “Bizim açımızdan önemli bir maçtı. 2-1 yenildik, üzgünüz. Ancak maç sonrası yaşananlar bizleri daha da üzdü. Ama yaşanan olaylar bizi psikolojik olarak geriye götürmedi aksine daha da ileriye attı. Takım olarak iyice şampiyonluk için kenetlendik” dedi.

Esen, Adıyaman 1954 Spor maçının kendileri için geride kaldığını, tamamen Araban Belediyespor karşılaşmasına yoğunlaştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Önümüzde Araban Belediyespor maçı var. Takımımız bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Cumartesi günü oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanıp, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.”

Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un ligin favorisi olduğunu kaydeden Esen, “Grup’ta 2-3 takım üst sıralar için mücadele ediyor. Bizde bu takımlardan birisiyiz. Oynadığımız oyun ve rakiplerin bize karşı ortaya koydukları mücadele, bu grubun favorisi olduğumuzu gösteriyor. Ama bundan sonraki süreç daha zor olacak. Özellikle sahamıza gelen rakipler kapalı bir futbol oynuyorlar. Futbolcularımız kilidi açmak için uğraşıyor. Ama ne olursa olsun bu sezon iyi mücadelemizi sürdürüp, emin adımlarla hedefe yürümek istiyoruz. Araban Belediyespor maçını da en iyi şekilde geçip, yolumuza devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda da ipi göğüsleyen takım biz olacağız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

m-yesilyurtbelediyeksm16

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalim (7 yıl önce)
    maça seyirci gelirse bu hafta yeneler lutfen sizde mac saatı ve yerını haber yapın
    0
    0
    Yanıtla