SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

GS-EYMS Maçını Uğurlu Yönetecek

0
Güncellendi - 2019-04-04 20:12:22
GS-EYMS Maçını Uğurlu Yönetecek
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında 6 Nisan Cumartesi günü 19.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Süper Ligin 27.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 6 Nisan Cumartesi günü İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacak. Saat 19.00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi Süper Lig Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Asım Yusuf Öz ile Mustafa Sönmez yapacak. Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Spor Toto Süper Ligin 27.haftasında görev yapacak olan hakemler şöyle:

5 Nisan Cuma

20.30 Trabzonspor-Antalyaspor: Hüseyin Göcek

6 Nisan Cumartesi

16.00 Demir Grup Sivasspor-İstikbal Mobilya Kayserispor: Koray Gençerler

16.00 Aytemiz Alanyaspor-Bursaspor: Halil Umut Meler

19.00 Galatasaray-Evkur Yeni Malatyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

7 Nisan Pazar

13.30 Kasımpaşa-Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Zorbay Küçük

16.00 Göztepe-Akhisarspor: Bülent Yıldırım

16.00 MKE Ankaragücü-Fenerbahçe: Mete Kalkavan

19.00 Medipol Başakşehir-Atiker Konyaspor: Serkan Çınar

8 Nisan Pazartesi

20.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş: Arda Kardeşler.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • erdoğan (5 yıl önce)
    Gardaşım Ziraat Türkiye kupa maçında GS şans eseri golü bulamadı Onyekuru için Erol hoca bir çözüm bulsun öte yandan takım bireysel olarak iyi takım olarak hiç iyi değil organize bir atak görmedik defans yapmakla doksan dakika bitmez Abubakar , Bifamo, Adem, Aleksiç ,Güherme .ve diğerleri kaleyi gördükleri yerde uzaktan şut çekip golü aramalılar yoksa Kupada da Ligde de yener gider kaleye Ertaç kazanılmalı ertaçı niydin edin kaleye geçsin ben kalede ertacı görünce rahat nefes alıyorum Farnol o rahatlığı veremiyor
    0
    0
    Yanıtla