SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güder'den Dış Politika!.. "Bu Çok Önemli Bir Durum"

Güder'den Dış Politika!..
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Mahalle Toplantılarını bu kez Hatunsuyu Mahallesi’nde üreticilerle gerçekleştirdi.  Başkan Güder, “Bir yerde eğer üretim var ise Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde her daim onun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Üreticilerimizin sorunlarını ilgili makamlara da aktardım. Üreticilerimize verilmesi gereken destekleri de aktardım. Tarım çok ama çok önemli. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde en güzel işi yapmaya devam edeceğiz. Hatunsuyu için yapmamız ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Sorunların Çözümü İçin Büyük Çaba Sarf Ettik”
Mahalleye yapılan yatırımları da anlatan Başkan Güder, “Hatunsuyu için yapmamız ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bölgemizin öncelikli sorunları çözmek için büyük çaba sarf ettik.  İçme suyu sorununu çözdük. Alt yapı sorununu çözdük. Tapulaştırma sorununu çözdükten sonra yollarımızı rehabilite ettik. Doğalgaz sorununu büyük uğraşlarımız sonucu çözdük. Tekstil kent projesini bölgemize kazandırdık. Bölgede dışarıda çalışan çok vatandaşımız var. O vatandaşlarımızı rahat ettirmek adına bu önemli projemizi bölgemize kazandırdık. Şuan belki bir tane binadır ama projenin devamı gelecek. İstihdamı artırıp, işsizliğin önüne geçeceğiz. Battalgazi’deki sorumluluğumuzu yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

“Bu çok önemli bir durum”
Ülke gündemi ile ilgili de konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika gezisi esnasında İsrail Başbakanı Netanyahu’nun bir görüşme talebi oldu. Bu çok önemli bir durum. İsrail Başbakanı, Mısır Başbakanı ve Yunanistan Başbakanı, Türk evine gelerek Cumhurbaşkanımızı ziyaret etti. Bu neyi gösteriyor; Türkiye’nin önünün çok açık olduğunu ve güçlenerek yoluna devam eden bir ülke konumuna geldiğimizi gösteriyor.” şeklinde konuştu.

Hatunsuyu Mahalle Muhtarı Cumali Demir mahalleye yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Güder’e teşekkür ederken, Başkan Güder’in desteğiyle Hatunsuyu Mahallesi’ne bundan sonraki süreçte de birçok yatırımın kazandırılacağını ve üretim anlamında da Hatunsuyu’nun elinden geleni yapacağını ifade etti. Malatya Süt Üreticileri Birliği Başkanı Aziz Kurtoğlu ise “Bu güzel buluşma ve 6 Şubat’ta yaşadığımız asrın felaketinden bu yana her daim yanımızda olan Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e yürekten teşekkür ediyorum. Deprem anında hiçbir şey bulamazken üreticilerimizin lehine olan 15 toplama merkezinin kurulmasının mimarı Başkanımız Osman Güder’dir. O zaman diliminde bizlere milyonluk desteklerde vermiştir. Başkanımız içimizden biri, hizmet insanıdır. Malatya’mızda süt satacak yer yokken üreticinin elinde süt kalmaması için büyük çaba gösteren başkanımızın bu desteği her daim devam etmesini temenni ediyorum. Şahsım ve üreticilerimiz adına başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • emin (7 ay önce)
    He ya. Başka ülkelerin başkanları kimse ile görüşemiyor. Garipler. Kimse yüzlerine bakmıyor. Güder, gayet normal olan görüşmeleri parlatmanın, dile getirmenin ne yararı var? Sen Malatya ile ilgilen. Seni ilgilendirmeyen konulara da hiç girme. Hele seni aşan konulara asla. Yağcılık da bir yere kadar yahu. Sen 4-5 gün boyunca kaç ülke temsilcisinin birbiri ile görüştüğünü biliyor musun? Önemli bir konu olsa zaten ülkeler arası ziyaret olur ve görüşülür. Ah bir de Biden ile başbaşa 5 dakka görüşülseydi ne olurdu, ne derdiniz acaba. Sanki haşa peygamberle görüşüldü gibi mutluluktan uçardınız. Millet de ne anlayışlı. Kuzu kuzu senin tefrikalarını dinliyor! Etin kilosu ne kadar sen ondan haber ver. Tavuk ciğeri alıyoruz arada bir. Peki ya sen? BBP lideri gibi toptan mı alıyon ucuza geliyor muş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hacı (7 ay önce)
    Ne günlere kaldık. Düne kadar en büyük düşmanımız İsrail iken şimdi en önemli dostumuz oldu. Osman Güder ne demiş "İsrail Başbakanı, Mısır Başbakanı ve Yunanistan Başbakanı, Cumhurbaşkanımız ile görüştü. Bu neyi gösteriyor; Türkiye’nin önünün çok açık olduğunu ve güçlenerek yoluna devam eden bir ülke konumuna geldiğimizi gösteriyor.” peki o zaman biz yıllardır bunlarla niye kavga ettik.
    %100
    %0
    Yanıtla