SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güldal Akşit Bulvarı'nda Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Güldal Akşit Bulvarı'nda Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Ulaşım noktasında Güldal Akşit Bulvarının önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Hakan Demir,  yaptığı açıklamada,”Orduzu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Güldal Akşit Bulvarı ulaşım noktasında önemli bir yere sahip." dedi.

Demir, bulvarla ilgili çalışmalar hakkında bilgi verirken şunları söyledi: 

"Yol güzergahımızda beş bin kişilik kapalı spor salonumuz, MEGSAŞ Ekmek Fabrikamız, Fuar Merkezi, Hayvanat Bahçesi, Tabiat Parkı, Orduzu Mesire alanı bulunmakta. Ayrıca bu bölgemizde TOKİ tarafından deprem konutları yapılmakta. Güldal Akşit Bulvarı bu bölgemizde önemli bir ulaşım merkezi konumuna gelmiş oluyor. Çalışmalarımız kapsamında altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımlarımız, yürüyüş ve bisiklet yolları, aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Gelincik tepe bölgesinden Çınar Park’a kadar olan bölümde asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çalışmalarımız Çınar Park’tan Çevre Yoluna kadar olan kısımda devam ediyor. Sayın Başkanımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi Malatya’yı tek arterli bir merkezden çıkararak alternatifi olan çok arterli bir ulaşım altyapısına kavuşturuyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat imkanına kavuşmuş olacaklar” dedi. 

Orduzu Mahallesinde çok güzel hizmetlere imza atıldığını belirten Orduzu Mahalle Muhtarı Abuzer Ekin, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Güldal Akşit Bulvarındaki altyapı çalışmaları tamamlandı an itibariyle üst yapı çalışmalarında ise son aşamaya gelindi. Mahallemize çok güzel çalışmalar yapılmakta. Mahallemize beş bin kişilik spor salonu, gençlerimiz için sentetik çim saha, okullar yapılıyor ayrıca Arslantepe UNESCO Dünya Kalıcı Mirası Listesine girmesinden sonra karşılama merkezi yapılıyor. Orduzu tarihinin en büyük hizmetlerini alıyor. Bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • erol (10 ay önce)
    Orduzu Pınarbaşı göletinin etrafını beton ve asfalt ile kapladınız onunla övünüyorsunuz, Malatya nın batısını beton ve asfalta boğdunuz bir deprem yerle bir etti. Orduzuda 100 yıllık kerpiç evler dimdik ayakta, (o kerpiç evler yapılırken depremin varlığı unutulmamış) Orduzu nun 2022 yılında askıya çıkan yeni imar planında cadde ve sokakların sıklığı dikkatimi çekti ,2 kat imar izni verilecek yerleşim yerlerinde cadde ve sokaklar neden. bu kadar sık, yoksa gelecekte buralarda çok katlı binalara izin mi verilecek?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (10 ay önce)
    Gölün çevresinde ailelerin yüreyebileceği,bisiklet sürebileceği,alan yapılmalı, araçların park edemeyeceği,sarhoş ve berduşlara o alanlar teslim edilmemeli,aksi takdirde istediğiniz kadar çalışma yapın.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mehmet (10 ay önce)
    gelincik tepe ile çınarpark arası ne zaman bitti hergun arabamla geciyorum yalan dolandan baska işiniz yok yaptıgınız asfalt o kadar kalitesiz ki hemen çöküyor. Şuan yapımı devam eden toki konutlarına tonlarca agırlıkta iş makineleri gidiyor yollar berbat 1 yıllık asfalt çökmüş bunları görmezden gelip yeni asfalt yapıyoruz diyorsunuz 1 ay sonra gel yaptığın asfalta bak bakalım ne halde olacak. Bilinçsizce iş yapıyorsunuz. Devletin çöpe atılacak parası yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalıyız (10 ay önce)
    Çok faydaları olmuş gibi Galip Demirel güzellemesi bitti şimdi de güldal akşit güzellemesi başladı.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet gerçek (10 ay önce)
    10 yılda bitirir, açtıktan bir ay sonra kazıp 10 yıl öyle bırakırsınız. Yok daha neler diyenler şehir mezarlığı yanındaki yolun mazisini hatırlasın.
    %88
    %12
    Yanıtla