SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gündeminde Sultansuyu Yok, Kılıçdaroğlu Var!

0
Güncellendi - 2021-03-06 19:38:24
Gündeminde Sultansuyu Yok, Kılıçdaroğlu Var!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın gündeminde olan Sultansuyu'nun tarihi binalarının yıkımı kararı ve ardından 'yok' denilmesine rağmen özelleştirme için adımlar atılıp, bir ihale de yapılmasına ve bu konudaki tepkilere rağmen, gündemine bu konuyu hiç almazken, Malatya yerel gündemi yerine yine genel politika yapmayı tercih edip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur’ sözlerine tepki göstererek, “Asıl sorun ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP’yi, ülkenin bağımsızlığına kasteden bir terör örgütünün siyasi uzantısıyla işbirliği yapar hale getirmiş olmanızdır” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Şeyhbayram ve Salköprü mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yeşilyurt Gedik Kültür Merkezinde yapılan toplantıda konuşan Çalık, Tatvan'da kaza kırıma uğrayan helikopterde şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığı dileğinde bulunarak, “İçimiz yandı, yüreğimiz dağlandı. Vatanımızda şühedanın can bedeli üzerinde durduğumuzu ve şuurla yaşamamız gerektiğini asla unutmamalıyız” ifadesini kullandı.

“CHP yerli ve milli duruştan uzak politikalar yürütüyor”

Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Erdoğan bir milli güvenlik sorunudur’ sözlerine tepki göstererek, “Asıl sorun; ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP’yi, ülkenin bağımsızlığına kasteden terör örgütünün siyasi uzantısıyla işbirliği yapar hale getirmiş olmanız, yerli ve milli duruştan uzak izlediğiniz politikalarınız, kirli dostluklarınız ve ilişkilerinizdir. Asıl sorun askere, polise kurşun sıkan, kadın ve çocuk demeden sivilleri katleden terör örgütü PKK’nın iradesine teslim olmuş, sırtını yaslamış bir siyasi partiye dostum diyerek iktidar hayali kurmanızdır” dedi.

“Kılıçdaroğlu sürekli Türkiye karşıtlarının yanında duruyor”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kullandığı nefret ve hakaret dilinin siyaseti kirlettiğini ifade eden Çalık, “PKK'yı,PYD'yi,FETÖ'yü milli güvenlik meselesi olarak görmeyen Kılıçdaroğlu, Suriye, Libya ve Doğu Akdeniz konularında Türkiye karşıtlarının tezini savunuyor, milli güvenlik siyaseti hakkında sürekli Türkiye karşıtlarının yanında duruyor. Türkiye'nin milli güvenliğinin korunması için en kararlı adımlara ve güçlü siyasetlere imza atan Cumhurbaşkanımıza yönelik Kılıçdaroğlu’nun demokrasiye aykırı şekilde ve Türkiye'nin milli güvenliğini tehdit eden saldırganların diliyle yapmış olduğu açıklamasını şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

49 yorum yapılmış

  • Aydın ercan (3 yıl önce)
    Sayın Çalık yıllardır Malatya’nın en büyük talihsizliği sizsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • tunahanafsar (3 yıl önce)
    Devlet babaya devlet anaya ait bir metre gölgelik bile bırakmadılar. Malatya ili hak ettiği gibi yönetiliyor. Doğu Anadolu'da en çok ağaç dikim çalışması yapılan illerden biri Malatya. Elazığ orman müdürlüğü var, Malatya orman müdürlüğü yok. Türkiye'nin safkan atlarını yetiştiren il Malatya. Elazığ hipodromu var, Malatya hipodromu yok. Şehirde kafa dağıtmak için çıkıp gezeceğimiz bir tane lanet avm var. Onun dışında ne piknik yapılacak yer koydular ne gezilecek görülecek yer bıraktılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Derdiniz başınız Kılıçdaroğlu iktidar sizsiniz icraat yapın icraat
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Malatyayi baska ile baglasalar sesleri cikmaz ancak chp camur atarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (3 yıl önce)
    Bunlari gördükçe aklima carlos menem geliyor o da arjantin deki herşeyi babalar gibi satmıştı simdi arjantin halkı sürünüyor ve carlos a çok guzel iltifatlar ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sayın Çalık, sizin önceliğiniz vekili olduğunuz oyları ile seçildiğiniz Malatya nın hakkını hukukunu savunmaktır. Haberimiz yoktur diyerek bu işten sıyrılamazsınız. Şimdi haberiniz oldu gereğini yapın ve sultansuyunu yok etmek isteyenlerin planlarını bozun. Şehir hastanesinde Malatya nın hakkını korumadınız. Meteroloji bölge müdürlüğü Malatya nın elinden adeta zorla alınarak Elâzığ a götürüldü. Malatya nın hakkını korumadınız. Yarış atları Malatya da yetiştirilirken yarış atı hipodromunu Elazığa yaptırdınız. Hızlı tren güzergahına Malatya yı dahil ettirmediniz. vs. vs. say say bitmez. Bana ne chp den, bana ne kılıçdaroğlundan. Malatya nın hakkını neden korkmuyorsunuz bunu açıklayın bize. Samimi olun. Neden Malatya yı sahipsiz bıraktınız? Neden Malatya yı birkaç bürokratın oyuncağı yaptınız? SAHİPSİZ MALATYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Malatya Habere teşekür ediyurum en azında malatyada yapılan haksızlıkları gündeme getire biliyor insanların yorumlarını gündeme getire biliyor keşke malatyadaki bütün basın sizin gibi davrana bilse çıkar için kendilerini satmasalar
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)
    bir zamanlar bunlara oy vermiş biri olarak artık fotoraflarına bile tahammül edemediğimi fark ettim.şimdi hemen derler sen şucusun bucusun.Hiç bişeyci değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • TKAYA (3 yıl önce)
    Tank palet fabrikasının katarlılara devri, yabancılara satılan vatan toprakları ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ sözüne uygun işler zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (3 yıl önce)
    CHP de AKP de aynı al birini vur ötekine cebinizde gözünüzde doymadı yüzünüzde nur kalmadı yeter elinizi çekin bu memleketten
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Ülkede iyi giden hiçbir şey yok. Nasıl düzeltiliriz diyen de yok. İşleri güçleri birbirlerine çemkirmek.
    0
    0
    Yanıtla
  • mx_ (3 yıl önce)
    90 lı yıllarda İstanbul İett otobüslerinde “tantanacılar” denilen birileri oluşmuştu. Sözde birkaç kişi birbirleriyle kavgaya tutuşuyor... işin içyüzünü bilmeyen sade vatandaş bunları ayırmak için aralarına giriyor, bu arada sözde kavga edenlerden biri araya giren vatandaşın cebinde ne var ne yok el çabukluğuyla götürüyor... kavga bitiyor ve oradan hızlıca uzaklaşıyorlardı. Şimdi bu safa yatan, haberimiz yoktu ayaklarına giren vekillermiz de tıpkı tantanacılar gibi... Sultansuyu Harası kamuoyonun gözünden uzak birilerine satılıyor/kiralanıyor Malatya’da uçan kuştan haberdar olan sözde vekillerin de bundan haberi olmuyor?!. Abi tamam safım, inanmak da istiyorum ama kendimi ikna edemiyorum. Hakikaten büyük bir kalp rahatlığı ve huzur içinde bu deezemin söylediklerine inanan varsa bana da tebrik etmek düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (3 yıl önce)
    Şehitlere içiniz yandıysa meclis araştırmalarına neden red oyu kullanıyoruz. Samimi olun Malatya peşkeş çekiliyor haberimiz yok diyorsunuz. Siz ne ise yararsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Allah aşkına yapılan eleştirinin neresiji begenmiyorsunda yayinlamiyorsun biraz tarafsız olun ve gazetecilik yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsaf (3 yıl önce)
    Sultansuyu geçmişte de olduğu gibi çakır yada Çalık tesisleri olarak karşımıza çıkacak elinde sonunda çünkü seneryo bana tanıdık geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Sultansuyu Malatya'nin en onemli degerlerindendir, sahip cikilmasini istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (3 yıl önce)
    Allahtan Kılıçtaroglu var da bunları kurtarıyor..olmasaydı kime sallayacaklardı..gece günduz yatıp kalkıp ona dua edoyorlardir iyiki varsın diye..???
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (3 yıl önce)
    Bu memlekete Kim Ne Yaptıysa İyi Yada Kötü ,Bir Gün Halk Karşılığını Verecek.Sorun Malatya nin ,Gündemi Değiştirerek Bı r Yere Varamayacksiniz .İnsanlar Herşeyin Farkında Az daha Sabredin .Sizi Alkışlayan Eller ,El Sallayarak Göndermesini de Bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Çok zorladınız Sultansuyunu. Bunu da yayınlamayın,
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)
    Maaalaaatyaaaa Seni Sevmiyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrr Giiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttt Yeteeeeeeeeeeerrrrrrr AKP yi bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    bir Türk milliyetçi olarak oy vermediğim Malatya da tekeli, sümer teksitil fabrikasını Türkiye de kıymetli ne varsa orman, maden arazisi, değerli arazileri, limanları, binalar ve devletin tank palet fabrikası gibi şirketlerini yabancılara peşkeş çeken EYYY CHP sen değilmisin seçilmiş sesi soluğu çıkmayan bu ülkenin müslüman ve milliyetçiyim deyip gezen muhalif seçilmişler biraz utanın. Ey CHP sen değilmisin bu saydıklarımı yapan.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Sayin vekiler akp vekili olarak secildiniz sultan suyu harassing kiraya veriyorlar diyorsunuzki bizlerin haberi yok malatyayi baska ile baglasalar satsalar haberiniz yok derhah istifa edin milletin parasini almayin surekli chp camur atiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • seyit (3 yıl önce)
    bir memleket milliyetçisi olarak bu seçilmişlerden utanıyorum, insan biraz temsil ettiği memlekete yapılan yalnışlara karşı çıkar. Bir Tekel gitti, bir sümerbank gitti, şeker fabrikasının arazisi betonlaştı o dönemin iktidar ve destekleyen partilerin milletvekili e biraz memleket sevgisi olsayı bu yağmaya karşı çıkarlardı. Malatyalı olup da bu rezilliğe sesiniz çıkmıyorsa hepinize yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (3 yıl önce)
    Bu ve bunun gibiler hiç bir icraati olmadan akşama kadar boş boş konuşup % 75 oy alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Bunları dinleyince 18 yıldır bu ülkeyi cehape yönetiyor zannediyor insan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Misal pandemi süreci bir fırsattı. Dünya uykudayken 3 tarafı denizlerle çevrili ve 4 iklimin yaşandığı, dünyanın bilinen tarihi ile tescillenen ve hala botanik cennetinde özellikle tarımsal alanda bir çalışmamız oldu mù? Hayır. Hiç bir alanda planlı bir iş yok. Herkes deli koyun gibi dolanıyor ortalıkta. Kılıçdaroğli şunu demiş, Akşener şunu demiş filan. Bana ne Kılıçdardan, bana ne Erdoğandan bana ne Çalıktan, Ağbabadan. Arkadaşlar esas tehlikenin farkında mısınız.?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok nedir tehlike bahsederseniz seviniriz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Roberto Carlos (3 yıl önce)
    İtiraf gibi... Anlayan anliyor... Allah anlayamayanin yardimcisi olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Sultansuyunu verin. Daha başka imar-rant uygulamaları da var. Gündem dışı iş yapın. Diğer kamuvarazileri gibi..iç işgal dış işgale uğrayana kadar paylaşıma açık tutun.. Salt rantabl işlerde dar alanda paslaşın. Tarımın bitirilmesi ve üreten çiftçinin şehirlere akması konusunda bir planınız var mı?. İstanbul ve Malatya gibi deprem merkezlerinde nüfusunu arttırdığımız o şehirleşme defosuna bir plan geliştirdinuz mi? Ūretim temelli bir seferberliğimiz var mı? Pandemi sürecinde zalim Çin aşısına neden mecburuz? Neden yerli aşı geliştiremiyoruz? Küresel mi bırakmıyor? Adalet konusunda da mı dış güçler bize engel. Hayır yani nereye el atsan avucunda birikiyor. Oysa bu durumları hak etmedik. Daha doğru düzlem içinde bu fani hayatta yurytaşlarımızın yaşamına umut aşılayabilirdik. Yapamadık. Ve üstelik ne çok artistiz , işte burası anlaşılır gibi değil. Tüm koğuşu uyandırmak için bir askerin uyanık olması yeterli Umarız o asker de uyumamıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    He, He anladık Kılıçdaroğlu çok muhalif bir adam. Cumhurbaşkanı sürekli "eyyy Kılıçtaroğlu" diyor zaten. Siz ne yapıyorsunuz onu anlatın bize...Pardon anlatacak bir şeyiniz olmadığı için, halkı yönlendirmek için, Gobelsin taktiğini uyguluyorsunuz. Yani "Hiçbir suçlamayı kabul etmeyin. Kendinize bir düşman seçin, sürekli onu suçlayın" diyor. Siz de topyekün o taktiği uyguluyorsunuz. De mi...
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (3 yıl önce)
    sayın çalık yeter artık boş laflar söyleyeceğinize işsizliği çözün tabi her yere kendi torpillilerinizi yerleştirdiniz size sadece oy veren onlar değil haksızlık çok yaptınız 18 yıldır akp ye oy verdim ama hep oy vermeyenleri işe yerleştirdiniz bizde typ den işe giriyoruz 1 ay sonra benimki typ den işe girenler işsiz kalacak bari bunlara bir hak verin çalıştıkları yerde işlerine devam etsinler haydi madem işsizleri düşünüyorsunuz haydi typ li ler bari devamlı çalışsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • tunahanafsar (3 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    oy vermeye devam et seneye reis söz vermiş iş bulacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Tamamda öznur hanım türkiyede her şey siz yapıyorsunuz suçlu kılıçdaroğlu okul açıyorsun trafik polislerini caddeye salyursun milletin araçlarını bağlatıyorsun milete iş yerini aç diyorsun arkadan zabıtayı gönderiyorsun ceza yaz diyorsun yani her şey senin elindeken kılıç diyorsun geç bunları her gün konuşacağına malatya da neler döndüğüne bak kimin eli kimin cebinde belli değil kimse kapınıza gelip derdini anlatamıyor hepiniz cumhurbaşkanı olmuşsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Siyaset insanları piskos yapıyor TIP açıkladı siyasetciler ne durumda olabilirler Halk ise onların peşinde gidenler Zaten ruh halleri iyi değil Biz bıktık usandık birbirlerini yemekten başka icrati olmayan siyesetcilerde birbirini yiyenlere yamyam derlerdi şimdi başka bir adı var galiba A Partition B partisi hepsi yalan olan garibana oluyor onların cebi doluyor o kadar büyük çıkarları olmasa o hakaretlere Kim katlanır Vekil seçil bütün ailen kurtulsun sağlıkta 10 nr maşşta 10 nr asayışta 10 nr muamele gör sonrada Ben sizin vekilinizim de Buna inanan da ruh hali sorgulanmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Kaya (3 yıl önce)
    Ülkedeki hemen hemen tüm gelişmeler milli güvenlik sorunu olarak karşımızdadır.Son helikopter kazası ve kaybettiğimiz ordu mensupları dahil. İktidar muhalefet ayırmıyorim. Küresel güçlerin maşası olan küçük bir coğrafya olduk. Hiç bir sahada iddiamız yok Borç batağındayız. Basit siyasi mülahazalara çerez olacak bir durum yoktur. Dijital çağdayız ve her şey o kadar canlı ki 5 yaşındaki çocuklarımızdan alıyoruz haberleri. Dünyadaki yerimiz perişan halde. Adam parlatmayı veya adam azarlamayı bırakalım . Partiler bitti. Dünya o kadar küçüldü ki, bizim dışımızdaku daha akıllı iradeler ajans gibi rol dağıtıyor. Siz de ben de biliyoruz ki çok radikal ve devrim nitel8ğinde kararlar almamız laxım. Yeni bir dünya kuruluyor ve ülke bırak hazır olmayı gidişatın farkında bile değil. Basit erk sorunları ile kamuoyunu meşgul etmek doğru duruş değil. Belki de bir görev. Kuşkuluyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Bir parti düşünün ki hatalarını, yolsuzluklarını, beceriksizliklerini örtbas etmek için rakiplerine saldıran.. Gideceksiniz bitti sizin devriniz. Merkez bankasının kayıp 128 milyar dolarınıda aldınız yetmedimi. Yazıklar olsun sizler gibi siyasetçilere.. Hakkımız haram olsun sizin gibilerine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Parti olarak dütüst olanı göster Dürüst siyasetci olmaz yok yok Erdal inönü neden siyaseti bıraktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Niye bıraktı??
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı olamasınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal İnönü,siyasetten ayrılmadı.Rahmetli o zaman kanser hastası idi ve vefat etti.Nereden uyduruyorsunuz bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA PLATFORMU. (3 yıl önce)
    O bana dediki ben ona dedimki oda bana dediki. Hep aynı nakaratlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Sizin gündeminizde vatandaş ve işsizlikten başka herşey var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozi (3 yıl önce)
    Romayıda Ce-Ha-Pe yaktı haberiniz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (3 yıl önce)
    Öznur hanımı bugün lerde kendine çalışıyor. Zaman yaklaşıyor. Bi yerlere msj. Gönderiyor. Gündemde olmak istiyor. Onun için sultansuyu veye Y. Malatyaspor Küme düşüyormuş önemli değil. Ya 5.kez yada Belediye Bşk. Aslında msj Reise. Ayarlar o işini. Bastonlada olsa siyasete devam diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (3 yıl önce)Kerim Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Büyükşehir belediye başkanlığına oynuyor malum 3 üncü kez millet vekili gi son olunca yeniden seçilemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Malatya insanına herşey müstehak. Sayın cumhurbaşkanımızın hürmetine binaen böylelerine oy verdikçe üzülmeye mahkumsun Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya insanı herşeyin en iyisine layık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Sultansuyu elimizden gitti Malatya sporumuz küme düşüyor sayın vekilim bilgilerinize sunulur.diger bir konu artık CHP Kılıçdaroğlu söylemlerinden bıktık usandık,adamlar 1950 yılından beri 70 yıllarda rahmetli erbakanla 90 yıllarda rahmetli demirelle ve ecevitle toplam 8 yıl kooalisyon hükümeti ile görev yaptılar 1950 0ncede tek parti hükümeti vardı,19 yıldan beri tek başına güçlü bir iktidarımız var ne yaptıkta Kılıçdaroğlu engel oldu inanın anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    Eee gündem değiştirmek için hedef şaşırtmak için eyyyy ce-ha-pe diye başlıyorlar.yarın çıkıp sultansuyu harası chp iktidarı döneminde özelleştirildi dese,inanacak insanlar çıkar...
    0
    0
    Yanıtla