SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Merkez Üssü Gündüzbey Olan Yüzeye Çok Yakın Deprem Korkuttu

Merkez Üssü Gündüzbey Olan Yüzeye Çok Yakın Deprem Korkuttu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da gece yer yüzeyine çok yakın tabakada meydana gelen  çok kısa süreli deprem, büyüklüğünün azlığına rağmen il merkezinde de ciddi şekilde hissedildi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada saat 21.33'te meydana gelen depremin merkez üssünün Yeşilyurt İlçesi olduğu bilgisine yer verilirken, büyüklüğü ise 2.8 olarak kayıtlara geçti.

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 2.9, derinliğini 2,1 km. olarak açıklarken, merkez üssünün ise Yeşilyurt-Gündüzbey olduğunu duyurdu. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 ay önce)
    kısa süreli 1-2sn gibi ,şiddeti 5 gibi hissedildi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Saltukgazi (1 ay önce)
    Deprem Banazıda oldu
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Alperen (1 ay önce)
    Uzmanlar sürekli uyaryor Malatya'ya dikkat çekiyor. Evleriniz sağlam olsun, Yöneticilerinizden sağlam yapı isteyin diyor. İlle de 7 üstü deprem olması mı lazım.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hamdi (1 ay önce)
    Gereksiz bir haber
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Selçuk (1 ay önce)
    Gündüzbeyde bahçedeydim, yer altından gelen güçlü bir ses ile birlikte deprem başladı. Yüzeye çok yakınmış. En az 5 şiddetinde hissettik
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Daha neler!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hakan (1 ay önce)
    Malatya haber olarak her küçük depremi ana sayfaya taşıyarak hissetmeyenleri de endiselendiriyorsunuz. Yakında 1 küsür olan depremleri de ana sayfaya taşırsıniz
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Doğrucu davut (1 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    O bölge şiddetli hissetmiştir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Berk (1 ay önce)
    Ne 2.8 4 noktalarda
    %82
    %18
    Yanıtla