SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Güneşin Altın Yumurtası Kayısı'

'Güneşin Altın Yumurtası Kayısı'
A- A+ PAYLAŞ

Orhan Alkaya'nın Malatya Park AVM’deki "Güneşin Altın Yumurtası Kayısı" konulu fotoğraf sergisinin açılışına CHP Malatya Milletvekili Veli Ağababa ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılışında konuşan ressam Orhan Alkaya, “Malatya dünyanın en güzel kayısılarını yetiştiren ve geçimini bundan sağlayan bir il. Ben de ilin ekonomisine hayat veren kayısıyı yerinde görüp fotoğrafladım" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, "Ben Orhan Bey'den önce ailesine teşekkür etmek istiyorum. Onlardan çaldığı zamanları ile bu resim sergisini oluşturmuş. Malatya'da böyle güzel bir sergi açmasından dolayı kendisini kutluyorum" ifadelerini kullandı.

“Güneşin Altın Yumurtası Kayısı" fotoğraf sergisi 5 gün açık olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.173 saniye