SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güney Kuşak'ın 8 Km.'lik Bölümü Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-04-03 04:20:04
Güney Kuşak'ın 8 Km.'lik Bölümü Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

  • 50 metre genişliğindeki Güney Kuşak Yolu'nda Kernek Şelale üst bölüme kavşak yapılacak..

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak yolunun Kernek-Beydağı-Cemal Gürsel hattında çalışmalarına devam ediyor.

Malatya kent içi trafiği başta olmak üzere mevcut çevre yolunun yükünü azaltacak Kuzey ve Güney Kuşak Yolları projesini etap etap hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak yolunun Kernek bölümünde kavşak yapım çalışmalarına başladı.

8 kilometresi tamamlandı

Toplam uzunluğu 11.5 kilometre olan Güney Kuşak yolu; Çöşnük kavşağından başlayıp, Çöşnük, Fırat, Kernek, Beydağı ve Cemal Gürsel Mahallelerinden geçip,  Fahri Kayahan Bulvarı Hava Lojmanları kavşağında son buluyor. 50 metre genişliğinde açılan Güney Kuşak Yolunun bugüne kadar 8 kilometrelik bölümü tamamlandı. Beydağı Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde kalan 3.5 kilometrelik bölümde ise çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kernek Şelalesi üst tarafına kavşak

Yolun Kernek Şelalesi üst tarafına kavşak çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Derme Suyunun geçtiği kanalın 100 metrelik bölümünün üstünü kapatacak.

Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak yolunun önemli parçalarından olan Fahri Kayahan Bulvarı ile Yusuf Özal Caddelerinde geçtiğimiz yıl değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarını tamamlamıştı.

Çakır: Bütün gücümüzle çalışıyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, güney kuşak yolunda incelemelerde bulundu. Yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2 kuşak yolunda da son çalışmaları yaptıklarını söyledi.

Kuzey Kuşak yolunun Şehir Mezarlığı-Çarmuzu hattının bittiğini vurgulayan Başkan Çakır, “Malatya’nın güneyinde gerçekleşen kentsel dönüşüm projesi ile burası ayrı bir şehir hüviyetine büründü. Doğu-batı istikametindeki hatta her yıl önemli mesafeler kat ettik. Güney kuşak yolunda Kernek Şelalesinin üstünde bir kavşak çalışmamız var. Burada kot farkı 3-4 metre bu bölümü aşağı çekeceğiz. Yolda 110’un üzerinde yapı vardı. 44 yapının yıkımı gerçekleştirdik. 35 civarında ev sahibiyle de anlaştık.  Geriye kalan evlerle ilgili görüşmeler devam ediyor. Bunların yıkılmasıyla birlikte Güney kuşak yolu büyük oranda açılmış olacak. 2 kuşak yolumuzu da bitirmeyi arzuluyoruz. Bunun içinde bütün gücümüzle sahada çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kuzey kuşak yolu ile ilgili de bilgiler veren Başkan Çakır, “Yolumuzun asfaltı yapıldı. Yakın zamanda bu hattı hizmete açacağız. Kuzey kuşak yolunun 1.4 kilometrelik bölümü kaldı.  Hanımınçiftliği hattını Battalgazi yoluna bağlayacak viyadük projemiz hazır. Bu bölümde 77 ev yolumuzun üzerinde bunlar ilgili olarak görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • HAYAL ET (6 yıl önce)
    hayal ettim mevcut çevre yolumuzu 2 katlı yapsaydık kafa çalışırsa ileriye dönük üç katlı şimdiye iki defa bitmişti ... ne mahkeme ile uğrasırsın ne halk ile ... otopark sorunu içinde size hayalimi söyleyeyim tüm mahlelerdeki çocuk parklarının altını otopark üstünü yeşil alan ,oyun alanı olarak yapın inanın o mahlenin sakinleri cuzi bir miktar ile otaparka araçlarını bırakır alın size istihdam,.oto yıkamacısı ,güvenliğini bile çalıştırırsınız ... kısacası hayal ettim yaptım diyen mühendislere ihtiyacımız var ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi (6 yıl önce)
    Kaderine terk edilmiş toki bölgesinden malatya eğitim araştırma hastanesine ve üniversiteye neden direk otobüs hattı koymuyorsunuz sayın başkan... Buradakiler kaçıncı sınıf vatandaş...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (6 yıl önce)
    Ne yani şimdi bu yol Fahri Kayhandan aşağı mı sapacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yilmazer (6 yıl önce)
    Projeler var çalışmalar var ama işler ağır ve aksak yürüyor. Uzun yıllar önce güney ve kuzey kuşak yollarına başlandı hala bitirilemedi. Şikayetim yapım süresinin uzun sürmesinedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • haklısınız lakin ama anlamadıgımız anlatsalarda anlamadıgımız hatta kanunlardan bihaber olduğumuz konu şu : BELEDİYELER ÇEVRE YOLUNU YAPAMAZ. KARA YOLLARI YAPAR. ULAŞTIRMA BAKANLIĞINA BAĞLI KARA YOLLARI YAPAR. -ANA YOLLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE, MAHALLE ARASI YOLLARI İLÇE BELEDİYELER. -MERKEZ İLÇELERDE Kİ PARKLARI İLÇE BELEDİYELER YAPAR. -ÇÖPLERİ MERKEZ İLÇE BELEDİYELER TOPLAR -MERKEZ İLÇEDE Kİ TABELA VERGİLERİNİ İLÇE BELEDİYELER ALIR LÜTFEN ARTIK BİLİNÇLENELİM. daha demin tecdeden geçerken parklarda ki laleleri kopartıyorlardı. uygun lisanla uyardım hanımları üstlerime yürüyüp dövmedikleri kaldı. lütfen bilinçlenelim malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • belediye çevre yolunu yapamaz da ulaştırma bakanı ile belediye başkanı aynı parti. bilakis daha çabuk yapılması lazım. laleye gelince külliyen israf. kadın, çocuk koparmasa yarın çürüyüp gidecek. onun yerine kestikleri ağaçların yerine yeni ağaç dikselerdi. malatya çölleşiyor, kuraklaşıyor. çok yakın zamanda su sıkıntısı baş gösterecek. lalenin, böceğin sırası değil. 5-6 yıl önce kışla caddesinden dört yola kadar led ışıklandırma yapıldı, şimdi yerinde yeller esiyor. trambüs türkiye'de niye sadece malatya'da var? incelemeye gelen belediye başkanları neden vazgeçti, elazığ belediye başkanı geldi, gördü, gereksizliğini anlayınca elektirikli otobüs aldı. hafif raylı sistem, malatya'ya söz verilip elazığ'a yapılan şehir hastanesi, yeni alt merkezler, kuzey çevre yolu, sivil hava alanı, hızlı tren, 2. üniversite, köprülü kavşaklar, devasa yeşil alanlı parklar ( elazığ'daki kültür parkı görün hürriyet parkının 10 katı büyüklüğünde) bu kadar eksiklik varken lale dikmek israftır, haramdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)
    Başkanım siz HAKSIZ eleştirilere kulak asmayın. Hizmetleriniz Allah katındada kul katındada derecesine erişti inşallah. İzmirden malatyaya gelen bi tanıdığım bir kaç sefer gelip gittikten sonra ‘malatyadan izmire gidince malatya belediyesinin ne kadar güzel çalıştığını anladım, keşke izmir belediye başkanıda sizin belediye başkanınız gibi biri olsa’ diye yakındı. Velhasıl hizmetlerinizi görmek isteyen görüyo zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dalga geciyorsunuz herhalde bende Malatya İzmir arasında devamlı seyahat eden bir kişi olarak İzmir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaların %1 i Malatya'ya yapılsa ihya olurduk izmirde devamlı olarak çevre düzenleme köprüler, kavşaklar, alt gecitler, yeni metro ve tramvay hatları daha ne saymanı beklersiniz anlaşılan birisi sizle dalga geçmiş sizde bizle dalga geçmeye çalışıyorsunuz İzmir'i boş verin orayla kıyas yapmak zaten anlamsız bizle daha eşdeğer olabilecek eskişehir kayseri Antalya Gaziantep konyayı bi görün belediyenin asfalt ve lale dışında hiç bir şey yapmadığını zaten göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)Şevko isimli kullanıcı yorumuna
    Bazılarına göğe merdiven dayasan inanacağı yoksa inanmaz. Beğenmiyorsanız yaşadığınız şehri değiştirebilirsiniz. Elaazığğ olabilir mesala. Kim bilir belkide gakkoşsunuzdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin ol hayatnda hic görmediğin kadar akcadağlym ölümüne malatyalym yapılan hizmeti begenmiyorum sehrimin daha cok gelismesi icin daha iyi hizmet bekliyorum elestiri kaldramıyorsan sende buraya yazmak yerine git baska sitelere yorum yap gakkos.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cako (6 yıl önce)
    YEİLTEPEYE YENİ İÇME SUYU DÖŞEDİNİZ SU ESKİ GÜNDÜZ BEY SUYU DEĞİL.2-60 000 NFUSLU YEŞİLTEPEDE TOZDAN ÇOCUKLARIMIZ TOZDAN KAYBOLUYOR ÇAMAŞIRLARI GECE 12 DEN SONRA SERİYOR ERKENDEN KURUMADAN TOPLUYORUZ TEKRAR GECE 12 YİNE SERİYORUZ BAŞKAN YAZIK BU MİLLETİ TOZA TOPRAĞA ATMA BE SONRABU İÇME SUYUDÖŞEMESİNİ YAPANLARIN DAYILARI KİMDE BUNLAR BU İŞİ ALMIŞLAR EHİL DEĞİLLERBORULARINAĞZIAÇIK KALIYOR GECE İÇİNE GİREN KİPRİ FARE KERTEN KELE İÇİNDEKALIYOR NEDEN HER DÖŞENEN BORULARIN İŞ BİTİMİNDEN TEKRAR İŞ BAŞI OLANA KADAR AĞZINI KAPAMIYOR AÇIK BIRAKILIYOR YA BİRİNE BİR İŞ VERİRKENNEDEN BELEDİYE KONTROL EDİPHALKINGÖRÜŞÜNÜ ALMIYORSUNUZBE LANETLEYİN İŞYAPIYORLAR YAZIK YA BU DEVLETİNPARALARINABİRDEMÜSLÜMANIM DİYİP İSRAF HAT SAFADA
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Malatya Belediyesi hizmetlerinde eleştirilecek o kadar çok şey var ki saymakla bitmez ancak gelelim asıl meseleye o da, nasıl olsa belediye seçimlerine kimi koyarsanız koyun ne yaparsanız yapın Akparti seçilecek zihniyetidir evvela bunu düzeltmek gerekir.Zaten belediye de millet vekilleriniz emrinde olduğu için.Kısacası Malatya seçimlerde çantada keklik olduğu sürece hiç bir hizmet göremez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saitcan (6 yıl önce)
    Daha güzel bir Malatya olsun sa
    0
    0
    Yanıtla
  • Arzu (6 yıl önce)
    Editor Yorumumu yayinlarmisin lütfen;SAYIN BASKAN YOL ASFALTTAN SORUMLU GENEL SEKRETER YARDIMCIN VE MASKIDEN BAŞARISIZLIKLARLA ÜN YAPMIŞ EKIBI ALIP YOLASFALTA GETIRDI.VATANDAS,MUHTAR,HALK OLARAK BU ZATTAN ŞIKAYETCIYIZ.ARGO VE SERT TAVIRLARI KONUSMALARI IKILI ILETISIMDE ZAYIF OLMASI VE SAHADA İŞİ VE ISTEGI BILMEMESI SONUÇ OLARAK YOL ISINDE SINIFTA KALDI.SANDIKTA SANA VE EKIBINE BAY BAY
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Bir arkadaş ben ankarada yaşıyorum diyorda kardeşim bende ankarada yaşıyorum ankarala malatyanin nufusu aynımı ankarala Malatya nın bütçesi aynımı peki dır dır konuşanlara söylüyorum sizler belediye başkanının yaptığının fazlasını yapın ozaman ben belediye başkanının yaptığı bütün hizmetinin arkasındayım ve destekliyorum işte bu kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bu proje başkan Münir Erkal döneminde başlayan yaklaşık 20 seneden önce başlayan bir proje .Halen çok ağır gidiyor.Bu başkanın döneminde de bitmez.O yolun tamamını yürüyen biri olarak söylüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    ENGİN BEN YAPİLANA DEGİL YAPİLMAYANA BAKARİM.... KRİTER YAPİLAMAYANLARDİR. CUNKU ASİL İS ASİL HİZMET YAPİLAMAANLARDİR HER ZAMAN UYDURUKTAN 15 kmlik yol genisletilip reklam ediliyorsa 2-3 ayda yerel medyaya servis ediliyorsa bunda bir sikinti var demektir sanki her gun yeni yol yapiyorlarmis gibi anlatiyorlar siz de yiyorsunuz Allah gozlerini acsin ne diyeyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar katılıyorum. Ankarada yaşıyorum. 3 yıl önce Ankara bulvarı açıldı. Neredeyse 30 km 4 gidiş 4 geliş yol. Üzerinde kavsaklar viyadukler var. Bitene kadar kimsenin ruhu duymadı. Her yıl güney yolunda şu oldu kuzey yolunda bu oldu. Bitirin kardeşim artık su yolları. Ondan sonra en büyük açılışı yapın havasını atın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin Yurt (6 yıl önce)
    Bizim millete yaranamazsın. Ne yaparsan yap bir bahane bulurlar. Güney kuşak yolunu sık kullanırım. Eski halini de bilirim. Merkezden direk buraya çıkarsanız Yaşilyurt , Fahrikayahan tarafına trafiksiz hızlı biçimde ulaşırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Bu linkte yere goge sigdiramadiginiz Cakirin gecen sene ocak ayi gibi yapilacak dedigi SANAYİ KOPRUSU VAR ACİN İZLEYİN http://www.sunkoproje.com/kopyasi-oezel-koeprueler BU DA LAF DA KALDİ BOL BOL LALE DİKMEYE DEVAM İSTASYON VİRAJİNDA İSİKLARDA BEKLEMEYE DEVAM EDİİİİN EEEEEYYYY MALATYALİLAR NE DEMİSTİ CAKİR BES YİLDİZLİ MALATYA ORTADA YİLDİZİ BİRAK lSlK YOK lSlK
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Ben bu sayfada belediyenin resmî internet sayfasını göremiyorum. Bir firma proje uygulamış belediyenin logosunu da eklemiş. Belediyenin resmî Web sitesinde neden yok? Demek ki o firmanın reklamını yapmak istiyorlar. Benim anlamadığım editör böyle bir reklama nasıl izin veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstasyon, sanayi ve eski Beydağı hastane kavsaklarına tamda bu projede ki gibi kavşak lazım. Fakat başkan cakır halkı çantada keklik olarak gördüğü için lale de yapsa kavşakda yapsa seçileceğini sanıyor. İnşallah yeni baskan adayları bunun gibi iş bilmez olmaz da artık malatyamızda köprülü kavsaklara raylı sistemlere vs.geçiş yapar diğer şehirleri yakalar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert kurhan (6 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    bizene arkadaş elalemin yapacağı projelerde. neden burada elalemin reklamına izin veriliyor sayın editör ? o zaman ben de dükkanımın reklamını yapayım ? onu yayınlamazsınız ama ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Topu topu 8 kmlik bir yol sanki e5 yapmis gibi ovguler yagdiriyorsunuz? İstasyon kavsagina yapilacak kopruyu ve alt gecidi engelledi Universite koprulu kavsagini engelledi Tum engelleme ya da geciktirmeler devam ederken ,yolun ortasina degilde yan yollara kataner hatti kurulmus trafige takilan tam bir beyin firtinasi olan trambus geldi pembesi de var simdi Cakir sehir icine Cemal Akin gibi kac tane alt gecit yaptirdi? Uyumaya devamedin?
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (6 yıl önce)
    Alt yapı çalışman vardir. Yolu genisletirsin niye geniş derler, yayalar rahat yurusun diye kaldırım yaparsın Yolu daraltti derler, Trambus Getirirsin Metrobüs Derler , kaçak suyu bularak insanlara kazandirirsin maski suları kesiyor derler , insanlara doğal yaşam ortamları kazandirirsin ahh bu ne ki derler. Kısacası insanoğlu memnuniyetsiz olduğu sürece hava şartlarından bile birilerini mesul tutarlar. Ben kendi adıma diyorum ki Malatya Büyükşehir Belediyesi Emeğine Ve yüreğine sağlık. Çünkü biz daha öncekileri de gördük ve yaşadık. Çok şükür şimdi Ki belediyemize. Vatandaşın refahı için elinden ne gelirse yapıyor. Tekrar tekrar tşk ediyorum hiznetleriniz için..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aysel (6 yıl önce)
    Ben uzun yıllar dışarda okumuş ve çalışmış bir insanım. Ve kısa zaman önce memleketime geldim. Malatya Hava Alanı yolunu görünce dedimki " Malatya da biseyler olmuş " şehir merkezine yaklaştıkça ise şaşkınlığım heyecanım duygusallığım hepsi birbirine karıştı. Inanılmaz gelişmiş ve güzelleşmiş bir Malatya gördüm. Bunu dışardan gelenler daha iyi farkeder. Her Anlamda bu denli gelişen bir memleketim olduğu için ve buna katkı sağlayan bir belediyemiz olduğu için çok gururlandım. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Inanıyorum ki Malatya Bu Belediyecilik Anlayışı ile çok çok daha iyi yerlere gelecek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Derya (6 yıl önce)
    Yapilan Uğraşa, verilen Emeğe Biraz Duyarlı Olmak Gerekiyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Her Bakımdan Gerçekten Çok Çalışıyor. Yollar genişledikçe, trambus ve otobüs sayısı arttıkça, alt ve üst yapı çalışmalarında gece gündüz demeden Malatya Halkının refahı artsın, daha güzel bi yasam alanına sahip olalım diye verilen hizmetler gözardı edilemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)Derya isimli kullanıcı yorumuna
    kesinlikle belediye çalışanı olmalısın sen , koltuğunu iyce sağlamlaştır bu tür yazılarla .
    0
    0
    Yanıtla
  • mert kurhan (6 yıl önce)malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    niye ahmet çakır buraya girip olumlu yorumları görüp mevkii mi yükseltiyor. neyin kafasını yaşıyorsunuz anlam veremiyorum. bu malatyaya REİS gelsin Türkiye memnun kalır ama bu haset Malatya memnun olmaz. harbiden HASETMİŞ BU MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabikide hayır burda ki maksatım öve öve bitiremediğiniz yöneticilerin liyakat sahibi olmayayışından dır yazdığım , Mert bey size şöyle diyeyim yaşam merkezine yüzme bilmeyen birini yüzme antrenörü olarak alanlar yada fitness üzerine hiç bir bilgisi donanımı lisans mezunu olmaması vede kendisi bile fiziki anlamda yeterli olmaması ama dost ahbab ilişkisi üzerine tlfon ile aratıp işe girmesi , maskide onca lise mezunu kişilerin yine dost ahbab ilişkisi üzerinden işe girip yatarak para kazanmaları, ihtiyaç sahibi olmamalarına rağmen masalarda yatanlar maksat işimiz war hesabı yer işgal edenler vs. vs.v.s daha bir sürü war yazılacak bunlar bir kaçı , zorumuzaaaaaaaaa gidiyor anlıyormusun alanında kendine geliştirmiş lisans mezunu onca gencimiz varken kpss den güzel puanlar almış yıllarını eğitime vermiş cebinden sacından tırnağından artırarak okumuş güzelim gençlerimizi hiçe sayıp önlerine geçmek zorumuzaaaaaaaaaaa gidiyorr ,şimdi sana sorarım hasetlik dediğin şey hangisi Allah rızası için cevap ver hangisi , askerlik yapmamış yapmamak içinde bin takla atanlar belediyeleri işgal etmiş bunların kime ne faydası olacak ama sorsan mangalda kül bırakmazlar , bu ülkedeeee vede bu memlekettee malatyada da olduğu gibi öz evlatlar harcanmıştır harcanmayada dewam edecektirrr ki ediyorda , bizim kızmamız bizim sinirimiz bu haksızlığa , öyle gazel okumak kolay alın teri verin karşılığını ihtiyaç sahibi olmayanlar şak şakcılar alsın o zaman görürüm sizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • 9 yılda iki alt geçit bi lale hizmette sınır yok !!! başkanlar diktiği laleyle değil bıraktığı eserlerle anılır sayın çakır yerine inşallah iyi bir şehir planlamacısı ya da iyi bir mimar artık aday olsun malatyamız için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Yapılan çalışmaları günü birlik değil geleceğe dayalı uzun vadeli yapan işinin ehli bir başkan ve ekip allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Didem dindaroglu (6 yıl önce)
    Eski kernek gözümün önüne bir geldi de oturup çay içmeyi bırak yürüyemiyorduk bile. Helal olsun başkan. Geç kalınmış bir proje ama gayet başarılı gidiyor bittiğinde de gayet başarılı olacak. Malatyamız yüz ölçümü olarakta kültür olarakta genişliyor inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • eski kernekte daha rahat yürüyordum. şimdi merdivenleri anıt kabir gibi hiç mi engelli, yaşlı ve çocukları düşünmediniz? eski kernek yeşil ve suyu ile anılırdı şimdi beton ve dik merdivenleriyle anılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Malatya için alternatif projelere imza atan örnek belediye başkanı Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dilek akça (6 yıl önce)
    Yorumlara bakınca gülmekten ölüyorum. Adam yapıyor beğenmiyorlar, yapmıyor neden yapmıor diyorlar. Ben malatyalı değilim. 5 yıldır üniversite için buradayım dedikleri gibi haset malatyaymış. Malatyasporun durumu oldukça başarılı bütçesine göre takıma göre yönetim istifa, belediye çalısır çakır istifa, malatyahaber yanlış haber paylaşır yönetim istifa. Ne istediklerini kendileri de bilmiyor. Kesin iş istemişlerdir yok demişlerdir. Harbiden haset malatyaymış helal olsun size.. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (6 yıl önce)
    Malatyamızın Ulaşımını rahatlatacak devasa bir proje mimarlarına teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • enver (6 yıl önce)
    geldiğin günden bu yana bir ilerleme kaydedemedin başkan inşallah partin seni tekrar aday göstermez belediyecilik anlamında çok başarısızsın şehir sayende daha karma karışık bir hal aldı. on yıldan fazla görevdesin alternatif bir çevre yolu yapamadın ki bu senin seçildiğin ilk dönemde sözünü verdiğin bitirmen gereken bir projeydi. kuzey mi güney mi on yılda karar veremedin. kısacası artık ileri görüşlü çalışkan bir başkan istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (6 yıl önce)enver isimli kullanıcı yorumuna
    Yanlış biliyorsunuz bu yol kuşak yolu hem kuzeye hem Güneye yapılıyor, bu belediyenin işi. Çevreyolu belediyenin işi değil, karayollarının. Oraya da karar verildi ve çalışmalar başladı, kuzey Çevreyolu olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena aleyna (6 yıl önce)enver isimli kullanıcı yorumuna
    Birnci olarak çevre yolunu belediye değil karayolları yapar. Bunu bi öğrenin. Büyükşehir, ilçe belediyeler, merkes belediyeler ve kara yolları görevlerine bi bak öğren öyle.. İkinci olarak 2009 da ki malatyaya bir bak, bilmiyorsan arşivden sana foto atayım mail ver. Birde şimdiki malatyaya bak. İleri görüşten kastın belediyeyi iş kapısı olarak görmekse veya başka bir menfaat görüşüyse yanlış yerdesin. Türkiyenin en büyük hayvan barınağı Türkiyede ilk çevre entegre Hüriyet parkı Yaşam spor merkezi Orduzu tabiat parkı, ( hayvanat bahçesi ve parkı ) Malatyasporun onursal başkanı ve malatya belediye sporun yeni malatyaspor olması Asfaltlanmamış köy yolu bırakmaması Komple malatyanın alt yapısını sıfırdan yapması Daha sayma mı istersen mailini ver oradan ben sana 9 yıllık komple projeleri yapılanları çıkartırım araştırmacı yorumcu ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • 1 cisi Türkiyenin en büyük hayvan barınağı Malatya da değil Adana'dır 2 cisi entegre tesisi doğrudur 3 cüsü hürriyet parkı dediğin yer hala bu gün olmuş serme çimlerle sağı solu kapatılıyor eski nikah salonu yıkılıp yerin genişletilmesi gerekirken eskiyi onarıp onca para dökülüyor serserilerin en uğrak mekanı haline getirdiler 4 cüsü yaşam merkezi olayı ap ayrı birşey çalışan kişiler arasında tanıdığım yüzme bilmeyen yüzme antrenörü fitness adına ise hiç bir spor geçmişi olayan lisans mezunu bile olmamış kişilerin olması 5 cisi orduzu malatyanın kanayan bir yarası neresinden başlasam bilemedim dertlerini ve beceriksizce yapılanları 6 cısı Malatyamız için gelen ödeneklerin futbola aktarılması mebla her nekadar olursa olsun hizmet için gelen paralar suya gidiyor yiyen yiyene 7 cisi köy yollarını bilmem ama diş hastanesi toki yolu , sigorta fahrikayhan arası yol , cilesiz yolu vs vs görmediniz sanırım en işlek güzergahlardan bir kaçı yazılacak onca mahalle war 8 cisi alt yapı olayı güldüm gerçekten komple bide , daha düne kadar dedekorkuta cep açıldı akıl edenden Allah razı olsun maşti dedekorkut fahri kayhan bostan başı alt geçitlerinden biri bile yapılmamış yıllardır , 9 cusu trambus olayı baştan sona sacma bir proje , saymakla bitmeyecek işler kardeş bence sen çalıstığın yer için koltuğunu iyce sağlamlaştır böyle konuşmaya devam ederek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Araştırmacı biriyseniz çevre iller ile karşılaştırın Malatya’yı öyle savunun şehir trafiği fere durumda kontrol denetleme yok hürriyet parkın kaç kere değiştirdiler ben kadar para boşa gitti başkanlığı döneminde bunu da bir araştır yaşam spor merkezi ile ilgili durumu zaten diğer arkadaşlar açıklamış belediyeyi iş kapısı gördüğünü ön görmüşsünüz kişi kendinden bilir işi sözü geldi aklıma demek ki sizin işiniz bu bir rant elde etmişsiniz. Stadın yolu yok sanki gökyüzünde inşaa edildi de indirildi beş yıldan fazla zar zor bitti Yolu yok. İstasyon kavşağına bir proje üretilemedi trafik hep ferç. Siz kendinizi havyanat bahçesi tabiat parkı diye kendinizi avutun
    0
    0
    Yanıtla
  • asena hanım, 9 yılda büyük şehir, münir erkal döneminde yapılan fahri kayahan, yeşiltepe gibi kaç tane alt merkez açtı, kaç tane köprülü kavşak yaptı, kaç tane elazığ'daki gibi devasa kültür parkı yaptı. ( hürriyet parkının 10 katı büyüklüğünde) selahattin başkanın hürriyet parkından battalgazi belediyesine kadar yapmadığı düşündüğü yeşil alanı bile engellemeye çalışıyorlar. hafif raylı sistem nerede, 2. üniverisite, sivil hava alanı, malatya yerine elazığ'a yapılan şehir hastanesi, kuzey çevre yolu nerede? karayolları demişsiniz de belediye başka bir partiden mi ki karayollarından hizmet almasın? 15 yıldır ak parti belediye var. k. maraş'ı, antep'i gezin, görün malatya neden geride kalmış anlarsınız. 600 bin lale dikmekle olmuyor belediyecilik. hepsi israf. kestikleri ağaçların vebalini ödemek istiyorlarsa 600 bin ağaç diksinler.
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Yoksa bu kusak yolu dedigi yerden yine bozmakayanin trOmbusleri mi gececek? Onun icin mi yolu genislettiler?
    0
    0
    Yanıtla
  • nazim (6 yıl önce)
    yapılan çalışmalar resimde ki gibi değil bir iş yapıyorsunuz saygı duyuyoruz bari. adam gibi bir defa yapın saygılar .
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetDemir (6 yıl önce)
    Kavsak derken koprulu kavsak mi? Yoksa ortasina saat kondurdugunuz doner kebap kavsak mi? Millet meydanlarina izmir saat kulesi gibi diker bizim saffetler de doner kavsaklara saat kulesi diker Gorevin boyunca kac tane alt gecit koprulu kavsak yaptin eeeeeeeey baskan Kernegin ustune nasil bir kavsak yapilacak sayin editor biraz daha aciklayici yazmanizi bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşiltepe yoluna diktiği dünyada örneği olmayan kavşaktan yapmasin dua ein
    0
    0
    Yanıtla