SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güreşte Necatibey Ortaokulu'nun Başarısı

0
Güncellendi - 2016-12-16 05:50:37
Güreşte Necatibey Ortaokulu'nun Başarısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Okullararası Güreş il seçmeleri tamamlandı. 8 sporcusu ile Greko-Romen dalda seçmelere katılan Necatibey Ortaokulu, yakaladıkları başarı ile seçmelere adeta damga vurdu.

Türkiye Güreş Federasyonu ve Okul Sporları Federasyonunun her yıl organize ettiği Güreş İl seçmeleri sona erdi. 5-6 Aralık tarihlerinde Battalgazi Kapalı Spor Salonunda yapılan il seçmelerine, birçok okuldan sporcular katıldı. Seçmelere 8 sporcusu ile katılan Necatibey Ortaokulu sporcuları, Greko-Romen dalda yakaladıkları başarılarıyla seçmelere damga vurmayı başardı. Seçmelerde iki birincilik, dört ikincilik ve iki üçüncülük yakalayan Necatibey Ortaokulu sporcuları, grup seçmelerine katılma hakkı elde ettiler. Grup seçmelerinde başarılı olan sporcular ise Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edecekler.

Seçmelerde başarılı bir performans ortaya koyduklarını ifade eden antrenör Hulusi Kaplan, şunları söyledi: “Güreş iş seçmeleri tamamlandı. Bu seçmelere çok kısa bir süre içinde hazırlanma imkanı bulduk. Baş Antrenörümüz Hasan Özdemir ile birlikte, seçmelere 4-5 ay gibi bir süre içinde hazırlandık. Büyük emek verdik. Çok çalıştık. Bu kadar kısa süre içinde 8 Necatibey Ortaokulu olarak, 8 sporcumuz ile katıldık ve bu başarıyı yakaladık. 8 sporcumuzda seçmelerde dereceye girdi. Çocuklar özveri ile çalıştılar ve dereceye girdiler. Dereceye giren sporcular, grup müsabakalarına, orada da dereceye girerlerse, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde edecekler. Dereceye giren sporculara teşekkür ediyorum. Öte yandan grup şampiyonasına gidecek olan sporcularımıza da başarılar diliyorum."

Seçmelerde dereceye giren sporcuların isimleri ise şöyle:

76 Kg İl Birincisi Can YILDIZ

+85 Kg İl Birincisi Erdal İLHAN

32 Kg İl İkincisi Ahmet ÇİÇEK

35 Kg İl İkincisi Yadiğar ALBAYRAK

47 Kg İl İkincisi Turan Can ÇALIŞKAN

+85 Kg İl İkincisi Nurhak ARAYAN

69 Kg İl Üçüncüsü Onur ASLAN

35 Kg İl Üçüncüsü Ergül KARAKUŞ.

Yeni Malatya Gazetesi

necatibeygures

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız