SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan, Ulaştırma Bakanı ve DSİ Genel Müdürüyle Görüştü

Gürkan, Ulaştırma Bakanı ve DSİ Genel Müdürüyle Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ederek, Kuzey Çevre Yolu diğer yatırımlarla ilgili olarak istişare de bulundu. Gürkan,DSİ Genel Müdürü Lütfi Akça'yı da ziyaret ederek, kaptaj isale hattının yenilenmesini görüştü. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bakanla yaptığı görüşmeye ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu Beyefendi'yi ziyaret ederek, Kuzey Çevre Yolu, Şehir Merkezi Çevre Yolu Asfalt çalışmaları ve altyapı yatırımlarımızla alakalı istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza alakaları ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.  

Gürkan, ayrıca Devlet Su İşleri Genel Müdürü Lütfi Akça'yı da ziyaret ederek, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Gündüzbey Kaptajındaki içme suyu ishale hattının yenilenmesi projesini görüştü.  

Ziyaretle ilgili olarak Gürkan sosyal medya hesabından şu açıklamayı paylaştı: 

“Devlet Su İşleri Genel Müdürü (DSİ) Lütfi Akça'yı ziyaretimizde; Gündüzbey Kaptajındaki içme suyu ishale hattının yenilenmesi ile ilgili istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, görevinde kolaylıklar diliyorum.”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Akcadag (1 yıl önce)
    Hızlı trenı neden sormadım
    %63
    %37
    Yanıtla