SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan Veda Ziyaretlerine Başladı

Gürkan Veda Ziyaretlerine Başladı
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart'ta AKP adayı Sami Er'in seçilmesiyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi sona eren Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaret için teşekkür eden MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Selahattin Gürkan başkanımızla uzun bir süreden beri birlikte çalıştık. Malatya için çok büyük hizmetler ettiğine ben yürekten inanıyorum. Esnafımıza kapısı her zaman açık oldu. Makul ve yerinde olan esnafın talep ve isteklerini hiçbir zaman geri çevirmedi. Malatya’nın ve esnafın yanında oldu. Kim ne söylerse söylesin, hizmetleri ile tarihe geçeceğine ben yürekten inanıyorum. Yaptığı hizmetleri Malatya’da herkes gördü. Depremin ilk gününden itibaren Selahattin Gürkan başkanımız ile bütün ilçe ve mahalleleri birlikte gezdik. Ben o zamanda teşekkür etmiştim. Malatya’ya hizmet etmek için son noktaya kadar mücadele verdi. Biz kendisinden esnaf camiası olarak razıyız. Allah razı olsun. Malatya’mıza ve esnafımıza yaptığı hizmetler için esnaf camiası olarak teşekkür ediyoruz. Selahattin Gürkan başkanımızı bundan sonrada daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Şevket Keskin başkanımız ve esnaf kuruluşlarımız ile gerek Battalgazi Belediyesi başkanlıkları dönemimiz de, gerekse de Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimiz de çok yakın çalışma fırsatımız oldu. Şehrimiz ve esnafımız için birlikte karar alıp, birlikte planlama yaptığımız çalışmalarımız oldu.  Şehrimizi ayağa kaldırma adına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile çok yakın temas içindeydik. 6 Şubat depremleri sonrasında vatandaşlarımızın yaralarının sarılması noktasında gece gündüz, kar kış demeden hakikaten büyük fedakârlıklarla bu şehri ayağa kaldırmaya çalıştık. Şehrimizin belki de toplumda, ‘Sahipsiz, sorunları yokmuş’ ifade ediliyor. Şehrimizin hakikaten depremle ilgili barınma ve onlarla ilgili ihtiyaçlar ile ilgili sorunlar çözüldü. Ancak yapılaşma noktasındaki eksikliklerinin de depremin kendi mecrası içerisinde, inşallah bundan sonra gelecek olan arkadaşlarımız onu da hızlı bir şekilde ayağa kaldırarak biran önce geçici barınma yerlerinden kalıcı barınma yerlerine, geçici barınma yerlerinden kalıcı işyerlerine gitme imkanı olur. Bizler o dönemde geçici barınma ve işyerleri ve onların alt yapılarını yapmakla ilgili yükümlülüklerimiz vardı.  Onları da Türkiye’de örnek ve örnek olabilecek bir şekilde yerine getirdik.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına başarılar dileyen Gürkan, Malatya’da seçim sürecinin demokrasi olgunluğuna yakışan bir şekilde gerçekleştiğini ve bundan dolayı da tüm Malatyalılara teşekkür ettiğini ifade etti.

MESOB Başkana Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarlara yönelik çalışma ve hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür plaketi verdi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • hasan (3 hafta önce)
    Malatya yı mı Türkiye yi mi terk ediyormuş ki veda ziyaretleri yapıyor? bir daha görüşmeyecekmiymiş bu kişilerle ki ?geliyorlar ziyaret gidiyorlar ziyaret. ne kıymetli koltukmuş. utanmasalar tören yapacaklar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (3 hafta önce)
    Akın ile Çakır ile hele de Erkal ile kıyaslayınca başkanın kiymeti anlaşılır. Gelenide göreceğiz.
    %4
    %96
    Yanıtla
  • kadir (3 hafta önce)
    selahattin başkan malatyanın eksiklerini bir türlü görmedi em başta malatya trafiği çeşmekeş çözemedi.. depremde ilk gıda yardımı elazığ ve vanda geldi büyükşehir belediyesi sınıfta kaldı.. türkiyede en masrafsız su malatya malesef pahalıya kullanıyoruz. festivalleri fuarları unuttuk her türlü spor branşları unutuldu.. sanat.. kültür.. müzik ve tiyatro gibi aktiviteler malatya ya uğraması yasaklanmış gibi kayıplarda vs. vs. vs. tek kelimeyle içine kapanık bir malatya vardı.. gelelim yeni seçilen sami ere ondandan hiç beklentim yok selahattin başkan döneminde daha beter olacağı kesin yani gelen gideni aratır misali
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Dogrucu (3 hafta önce)
    Genel sekretiriniz ile size bay bay hepiniz
    %94
    %6
    Yanıtla
  • yunus demir (3 hafta önce)
    olmaz olmaz deme olmaz olmazsa olmaz.gelen giden hep aynı kişiler beyinler aynı pak partiden olmaz kaldırım yapacak çok alan varrr çiçek ekecek yerde
    %58
    %42
    Yanıtla
  • yıldırım (3 hafta önce)
    sayın gürkan malatyaya hiç bir sosyal aktivite kazandırmadığın gibi beş yıl sönük geçti. ama şundan eminim ve adım gibi biliyorum yeni seçilen sami er seni aratacak sana rahmet okutacak yazın bir kenara
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Volkan (3 hafta önce)
    Malatya'da ki problem şu..çalışmayan STK ve siyasilerij basindakilerini yollamak lazım..başta Ak parti İl ve ilçe yönetimleri lagvedilmeli, eski beeldiye adayları bir daha göreve getirilmellmeli ve mutlak surette STK başkanları iki dönemden fazla görev verilmemeli!!! Reis umarım Malatya iline el atıp, tamamını sutlamali..halktan uzak siyasiler istemiyoruz. Seni seçen halk, hizmet götürmen gereken halk, ama sen ne yapıyorsun halka zulüm edip tepeden bakıyorsun. Bu seçim.guzel ders niteliğinde oldu.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (3 hafta önce)
    Bye bye
    %88
    %12
    Yanıtla
  • En Has Malatyalı (3 hafta önce)
    Başkan gerek seçildikten sonraki gerekse depremden sonraki "performansıyla" iktidara yaranamadığı gibi, halkın gözünden de uçuruma düşmüştü. Ona rağmen yeniden AKP'nin seçilmesinin tek iyi tarafı, kendisinin "Ben aday olsam kazandırdık" diyemeyecek olmasıdır. Kendisinin siyasi kariyeri de bitmiştir. Elindeki fırsatı değerlendiremeyenlere böyle olur çünkü. Vekil olur vs. diyenler hayal görüyor, AKP bile aday göstermez.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Pırasa (4 hafta önce)
    Bilim adamı sayın başkanımızı diyanet kadrosunda görmek isteriz. Azmışları paklama daire başkanlığına.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • BADEM (4 hafta önce)
    depremde önce halkı korkutup kapıyı bacayı söktüren sonra bu evler milli servettir diyen ünlü harvardlı edebiyat ögretim üyesi selahattin bey gidisine çok ama çok üzülmüyoruz :)
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyali (4 hafta önce)
    Deprem sürecinde ölüleri defnetmekle övünüp, malatya da sorun yokmuş izlenimi vermeye çalışmayıp Gaziantep belediye başkanı Fatma Şahin gibi şehri için bakanı vekili herkesi ayaklandırsaydı şehrin hızlıca toparlanmasını sağlayacak adımlar atsaydı AKP tarihinin malatyadaki en iyi başkanı olabilirdi ama şehrin ayağa kalkmasıyla uğraşmayıp şehrin yarasını sarmayla uğraşmadığı için hakkımı helal etmiyorum
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatyanın kayısısı (4 hafta önce)
    Nereye ANKARA'yamı Yerleşiyor başkan :-)
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Diğer dönem milletvekili olur bence akpartinin sistemine göre yani
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)Vekil isimli kullanıcı yorumuna
    Siyasi hayatı bitmiştir, bakan yardımcısı veya bir yere yönetim kurulu üyesi olur, Ankarada ikamet edebilir.
    %0
    %100
    Yanıtla