SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gürkan'ın da Yer Aldığı Heyetten Oktay'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-04-29 01:33:01
Gürkan'ın da Yer Aldığı Heyetten Oktay'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi.

Kabulde, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Ahmet Kazan da yer aldı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Derdo (5 yıl önce)
    Cumhurbaşkanı Yardımcısının heyet kabul ettiği salonda arka planda Atatürk fotoğrafı yok! Bu kadar antipati duyulmasını anlamak bir tarafa bir kaç adım ileride canlı oturan Cumhurbaşkanının fotoğrafını asmanın mantığını anlamak zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Malatya Belediyesi; 31 Mart Seçimleri ile Ak Parti'den Sayın Selahattin Gürkan Başkan oldu.Zaten 2004 den beri Başkanlık aynı partinin yönetimindeydi.Ortalama %70 oy ile kazanılıyordu, yine aynısı oldu. 500 milyonu aşkın bir borçtan bahsediliyordu, sonra 800 milyon dendi, yeni Başkan biraz eşeleyince 1.7 milyar TL oldu, şimdilerde 2.5 Milyar TL borçtan bahsediliyor. Şehrin nüfusunun 800 bin olduğu göz önüne alınırsa kelle başı 3 Milyondan fazla bir borç olduğu anlaşılmakta. İnanılmaz bir rakam. Yeni Başkan halen daha tam fotoğrafı çekebilmiş değil. Bu borç faizinin 500 Milyon TL tuttuğuna dikkat edersek, bütün gelirlerin yıllık 500 Milyon civarında olduğunu da bilirsek, belediyeyi döndürmenin imkansız olduğu ve borcun artık katlanarak gideceğini göreceğiz. Bir sözüm de Malatya seçmenlerine olacak, bu fotoğraf gerçekte sizin eseriniz, ne kadar gurur duyarsanız az olur.
    0
    0
    Yanıtla