SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gurur Duyduğumuz Kurumlardan Biri"

0
Güncellendi - 2016-07-06 22:17:59
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların bayramını kutladı.  Ağbaba, “Bir ülkede yaşlılar ne kadar saygı görüyorsa, o toplum o kadar çağdaştır, gelişmiştir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bayram nedeniyle Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, yaşlılarla bayramlaştı. Yaşlılar ile uzun süre sohbet eden, dertlerini dinleyen Ağbaba burada yaptığı konuşmada “Toplumların gelişmişlikleri sadece milli gelirlerine, sanayisinin ileri gitmesine göre değil, insanlarına verdiği değer ile ölçülür. Özellikle yaşlıların yaşam kaliteleri,onlara verilen bakım hizmetlerinin kalitesi çok önemli. Onlar ne kadar saygı görüyorsa o toplum o kadar çağdaştır, gelişmiştir ”dedi.

KENDİ ANNE BABALARINA DAVRANIR GİBİ DAVRANIYORLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba , yaptığı konuşmada “Hepinizin bayramı kutlu olsun. Başta Huzurevi müdürü ve personeline teşekkür ediyoruz. Huzurevi, gurur duyduğumuz kurumlardan biri . Onlar sağ olsun kendi anne babalarına davranır gibi size davranıyorlar. Güzel insan malzemesi olmayınca kurumlarda bir işe yaramıyor. Malatya huzurevi, Türkiye’de ki örnek yerlerden biri. Sizler bizim kıymetli varlıklarımızsınız. Bir isteğiniz, arzunuz olursa sizlerin yanınızdayız. Bir emriniz olursa bekliyoruz.Sizleri çok seviyoruz.Hepinizi ellerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.

Veli Ağbaba’nın konuşmasının ardından huzurevinde kalan Hüsne Yalçın isimli yaşlı teyzenin Ağbaba’ya sarılarak okuduğu türkü ise herkesi duygulandırdı.

Bülten

ağb2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent Arıkan (8 yıl önce)
    Ah ahhhhh daha düne kadar bizim paramızla Devlet iftar veriyor diye ver yansın eden vekil kalkmış Bayram kutluyor. Sayın vekil hiç olmazsa huzur evine iftar vereydin eyvallah derdik
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah ARGAN (8 yıl önce)Bülent Arıkan isimli kullanıcı yorumuna
    " Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek " anlayışı ile reklam etmediği için iftarlarıda yardımlarıda görmemeniz normal. Vatandaşın vergisi ile davullu zurnalı ve meydaya ordusu ile şakşakcı ekip makrnanında etkisi ile sadece bu kadarını görür. Belediyenin şirket müdürleri, yine belediyenin şirketlerinin kasasında her türlü hayır işlerini görür. Eeee almadan vermek Allaha mahsus.
    0
    0
    Yanıtla