SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Güzel Bir Çocuktu, Gitti"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da eğitim uçuşu için kalkan iki keşif uçağının çarpışması sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay’ın cenazesi gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Malatya 7. Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan gece eğitim uçuşu için kalkan iki keşif uçağının çarpışması sonucu şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Yasin Atalay (29) için Selimiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, şehit üsteğmenin babası Nihat Atalay, annesi Kadriye Atalay, eşi Neslihan Atalay, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Alkınok, çok sayıda komutan ve şehidin yakınları katıldı. Şehit üsteğmenin babası Nihat Atalay, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. Şehit üsteğmenin yakınlarının uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü. Üsteğmen Atalay için dualar okunarak helallik alındı.

Şehit üsteğmenin cenazesi öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazın ardından top arabasına kondu. Üsteğmenin cenazesi defnedilmek üzere Edirnekapı Şehitliği’ne uğurlandı.

Şahit üsteğmenin babası Nihat Atalay, “Kaderi öyleymiş. Genç yaşta gitti. Çok arkadaşı geldi. Sağ olsunlar, çok güzel insanlar. Onları görünce üzüntüm hafifledi biraz. Güzel bir çocuktu. Çocuğum çok güzeldi ama gitti çocuğum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız