SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Güzellik Uzmanlarının Sorunu Çözülecek

0
Güncellendi - 2017-03-22 21:39:54
Güzellik Uzmanlarının Sorunu Çözülecek
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Güzellik Uzmanları, Güzellik Salonu İşletmecileri, Kalıcı Makyajcılar ve Dövmeciler Esnaf Sanatkarlar Odası (İGDESO) Başkanı Ayşe Aydın ve güzellik uzmanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 29 Mart’ta Külliye’de buluşacak.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İGDESO ziyaretinde, güzellik uzmanlarının sorunlarını dinlemiş ve destekleyerek, ''Güçlü bir Türkiye için güçlü kadınlar ve aileler istiyoruz'' ifadesini kullanmıştı.

Milletvekili Çalık, gerçekleştirdiği ziyarette güzellik uzmanlarının yaşadığı sorunlara değinerek şunları kaydetmişti;

''Yaşamış oldukları sorunu bize taşıdılar. Güzellik uzmanlarının yapacak olduğu çalışmalarda yetkilendirilmesi çok önemli bir adımdı. Bu konu 108 bin güzellik uzmanı esnafımızı ilgilendiriyor, 108 bin kadın esnafımızı ilgilendiren bu karar çok önemliydi. Bilimsel kurulun almış olduğu karar sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bu sorunu çözün' demesi ile kıymetli Sağlık Bakanımız ve İçişleri Bakanımızın destekleri ile cevval, bunu güçlü kadın esnaflarımızla güzellik uzmanlarımızla birlikte çözüme kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz''

İGDESO Başkanı Ayşe Aydın önderliğinde uzun zamandır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp sorunlarına çözüm bulmak isteyen güzellik uzmanları, 29 Mart’ta saat 11.00’da Külliye’de bir araya gelerek sıkıntılarını anlatacak.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ayşe (7 yıl önce)
    Vekilimiz Öznur Calık hanimefendi; Türkiye'deki kendi meslek içeriğini yapamayan 400 bin Güzellik Uzmanı esnafını ve bu sektörden ekmek yiyen milyonlarca çalışanını sahiplenerek, işsizlikten, açlık ile başbaşa kalacak olan ailelerin yanında olmuştur..Allah razı olsun..Kendisine mutesekkuruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Hadi bakalım genç işsiz sayısında patlama yaşanırken vah ülkem vah demek kalıyor bizlere yinede vah ta vah
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (7 yıl önce)
    önce şu işsiz üniversite mezunlarının durumunu çözün malatyada 2000 kişi işkur kurası ile işe başlatılıyor ve bunların çoğu üniversite mezunu bunlara layık görülen iş yemekhanede bulaşık yıkatmakmı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • muhendisgardiyan (7 yıl önce)
    Çözer kendisi çünkü yeğeni de güzellik uzmanı malatyada ankarada baya iş yapıyor Allah işini rast getirsin bunu cozecegine birde infaz koruma memhrlarinin özlük haklarını cozsene Oznur abla
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMİL (7 yıl önce)
    Biz Tütüncüler olarak bir ekmeğe huhtaç edin, sonra kalkın güzelllik uzmanlarının sorunlarını çzmeye kalkın secim yakın secim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    İşi içinde Öznur hanım varsa güzellik uzmanlarınında çirkinlik uzmanlarınında sorunları çözülür.çünkü kendisi her konuda uzman.
    0
    0
    Yanıtla