SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hadi Amcaya da Bilgisayar

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski yöneticilerinden Cahit Özpınar'ın, bilişim teknolojisi ürünleri satan bir mağaza zincirinin Malatya Şubesi'ni açması dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Vali Halil İbrahim Daşöz, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, mağaza zincirinin genel müdürü Osman Akın, Malatyaspor Kulübü'nün bazı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Cahit Özpınar'ın davetlilere hoşgeldin konuşmasıyla açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra davetliler, bilgisayardan kameraya, fotoğraf makinesinden cep telefonuna birçok elektronik malzemenin bulunduğu mağazayı gezdi.

YARIM ASIRLIK MUHTARA BİLGİSAYAR SÖZÜ
Mağaza gezilirken, Malatya milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya'nın ünlü simalarından Hamidiye Mahallesi'nin 56 yıllık muhtarı 80 yaşındaki Abdulhadi Çekirdek'e bilgisayar sözü verdi. Yarı ücretini kendisinin karşılayacağını belirten Aslanoğlu, diğer yarısını da işadamı İlhan Kavuk ve Cahit Özpınar'ın ödemesi sözünü aldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz ise, öğrenmenin yaşının olmadığını belirterek, Abdulhadi Çekirdek'i önümüzdeki günlerde ziyaret edip, bilgisayar kullanırken izlemek istediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız