SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Haftanın Karmasında 3 EYMS'li

0
Güncellendi - 2017-12-27 16:10:02
Haftanın Karmasında 3 EYMS'li
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de ilk yarı 17.haftada oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. De Marke Sports, haftanın en iyi 11’ini yayınladı.

Süper Lig’de ilk yarı sona erdi. 17.haftada performanslarına göre ilk 11’de yer alan futbolcuların listesi yayınladı. Listede Evkur Yeni Malatyaspor’dan 3 futbolcu yer aldı.

De Marke Sports tarafından yayınlanan Süper Ligin 17.haftasının ilk 11’inde Evkur Yeni Malatyaspor’da defans oyuncusu Arturo Mina (fotoğraftaki), sağ bek İssam Chebake ve forvet Khalid Boutaib yer aldı.

Haftanın 11’inde Atiker Konyaspor’un kalesini Serkan Kırıntılı en iyi kaleci olarak yer aldı. Kırıntılı, Fenerbahçe karşısında kritik kurtarışlara imza atarak takımına 1 puanı kazandırdı.

4 ikili mücadele kazanan, 4 gollük pas atan ve 1 asist yapan Kardemir Karabükspor’un sol bek oyuncusu Luis İbanez ilk 11’e girmeyi başardı. Stoperde Galatasaray’dan Maicon ile Evkur Yeni Malatyaspor’dan Arturo Mina ilk 11’de yer aldı. Sağ bekte ise yine Evkur Yeni Malatyaspor’dan İssam Chebake ilk 11’e girdi.

Ön liberodaMedipol Başakşehir’den Mossoro ile Fenerbahçe’nin Malatyalı oyuncusu Mehmet Topal en iyi 11’de yer aldı. Osmanlıspor’dan Aminu Umar, Antalyaspor’da Emre Güral ve Galatasaray’dan Feghouli orta alanda haftanın en iyi 11’ine girdi.

Haftanın en iyi 11’inde forvette ise Kayserispor ağlarını havalandırarak, takımına kritik bir 3 puan kazandırakn Evkur Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Arturo Mina kaliteli bir oyuncu.Yalçın ın yokluğunu hiç aratmadı hatta daha fazlasını verdi.Kolay değil başka bir kıtadan gelip Hemen Malatyaya uyum sağlamak.Bence en isabetli transferimiz diyebilirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    Sözde Yorumcular (Yerel TV) Arturo Mina' yı beğenmiyorlar.Bizim bazı Taraftar,Hoca ve Başkan dışında Süper Ligde Olanımız yok(Yerel TV, İşadamları vb.).
    0
    0
    Yanıtla