SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hak Sahipliği Başvurusu Yapamayanlara Ek Süre Verilecek

Hak Sahipliği Başvurusu Yapamayanlara Ek Süre Verilecek
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, hak sahipliği için daha önce başvuru yapamayanlara ek süre verileceğini duyurdu.

Babacan, bu konuda, "Çeşitli sebeplerle müracaat süresinde hak sahipliğine başvuru yapamayanların hak kaybına uğramaması için ek bir süre verilecek. Bu ek süre, hak sahipliği sonuçlarına itirazdan sonra verilecek. Müracaat edemeyenler şimdiden AFAD İl Müdürlüğü’ne dilekçe verebilir.

Hak sahipliği sonuçlarına itirazlar ise e-devletten, AFAD İl Müdürlüğü'nden veya ilçe kaymakamlıklarından yapılabilecek."dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • haksahibizede (6 ay önce)
    Maalesef ahlak çöktü. Adam boş arsasına , komşusunun askı koduna haksahipliliğine müracaat edecek kadar alçak olmamalı idi. Ama onu red ya da kabul ile değerlendirecek sistem ve kurumlararası koordinasyon yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 ay önce)
    Hak sahipliği oldu halk mağduriyeti rezillik resmen ağır hasarlı evim ilgisiz alakasız başka bir mahallede biri kayıt yapmış diye red edildi hak sahipliğim böyle bir saçmalık olabilirmi Allah aşkına bu millete zulüm işkence resmen deprem öldürmedigi insanları da bu iş bilmezler öldürecek sayın vekilim çok saçma sapan redler var değerlendirmeleri mutlaka ehli liyakatli iş bilen insanlar yapmalı yoksa bu süreçten sonrada mahkemeler başlayacak çok insan canı yanacak yazık günah Malatya hak etmiyor bunu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Öneri (6 ay önce)
    Maalesef ahlak çöktü. Adam boş arsasına , komşusunun askı koduna haksahipliliğine müracaat edecek kadar alçak olmamalı idi. Ama onu red ya da kabul ile değerlendirecek sistem ve kurumlararası koordinasyon yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • huseyin karaaslan (6 ay önce)
    :) yapma ya, cidden mi? Allah allah!!! ne komik güldür güldür show
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (6 ay önce)
    Bir evim orta hasar.. Bir evim ağır hasar aldı. Orta hasarlı eve hak sahipliği verildi. Kredi verilmesi için. Ağır hasarlıyada orta hasara hak sahipliği verildiği için Red verildi. Ev vermemek içi.... Tam tersi olması gerekmez miydi....? Ortanın iptalini ağır hasarın kabul için itiraz ettim inşallah kabul olur. Yoksa halimiz perişan......
    %100
    %0
    Yanıtla
  • garip (6 ay önce)
    bu niye hep geriden geliyo bakanlık müdürlük duyuru yaptı herşeyi kendi yapıyomuş yada yaptıyomuş gibi tiribünlere oynuyor ama yemezler sen malatyada bile ikamet etme gel malatya'ya vekil ol..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 ay önce)
    Sayın vekil, madem ki vekilimizsin orta hasarlı olduğu gerekçesiyle tüm kat sakinlerin ile oturduğumuz apartmanımızın doğalgazını kesen AKSA ile bi görüş de çoluk çocuk yaşlı ve kronik hastanın bulunduğu binamızın gazını açsınlar bi zahmet. Az hasarlı olduğuna dair hem Sulh Hukuk Mahkemesince tayin edilen bilirkişiler hemde Fırat Üniversitesinde görevli prof. raporu var az hasarlı olduğuna dair. Al sana tam vekillik bir. Hadi seni görelim. Binamız Çöşnük Mahallesinde
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ağır hasardan orta hasara çevirip oturmayın yazık günah 6 şiddetinde deprem olunca ne olacak bi düşünün
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abuzer (6 ay önce)
    Hak sahipiliği oldu hak mağduriyeti.peki bunun önüne nasıl geçeceksiniz tomarla belge verdik yetmedi bir daha istediler zaten evimiz altı şubatta yıkıldı şimdide hak mahrumiyetiyle ikinci defa evimiz yıkıldı daha kaç defa yıkılacağız,sanki babalarının hayrına ev yapıyorlar verin kardeşim adamın iki evi yıkılmış üç evi yıkılmış tapuda yapı kayıt belgesinde varsa yapın verin hemen vermeyin etap etap verin ne olacak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlt44 (6 ay önce)
    Sen tut mağdur onca insanın başvuru islemini Typ kapsamında çalışanlara yaptır sonrada insanları sabahın 4 de oraya dik. Allah sizleri bildigi gibi yapsın. Afad denen saçma kurum daha ne kadar saçmalayacaksın. İtiraz başvurularımız zaten eksiksiz. Nasıl olurda aynı binada aynı katta karşılıklı oturan iki daireden birinin basvurusunu kabul digerini ret veriyorsun. Bir son verin artık bu belirsizliğe. Yazık bu memleketin insanına.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ahmet (6 ay önce)
    Benim anlayamadiğim tapun olacak buna rağmen hak sahib ligine müracaat neyi ispata çalışacağız .anlamış değilim.mumkunse aydınlatır 2 satır yazarsaniz tskkr ederim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (6 ay önce)
    Ya kiracılara ne zaman hak tanıyacaksınız
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali Yiğit (6 ay önce)
    Sn vekilim Hak sahipliğinde itiraz süresi olan 15 günlük sürenin uzatılması elzemdir Malatya genelinde 116 bin başvuru var Azami bunun 35- 40 bini ret edilmiş 15 günde itirazlar yetişmez yıl olmuş 2023 gecenin 04'ünde sıraya giriyor vatandaş vaktiniz varsa Yeşilyurt Kaymakamlık önüne bi zahmet gelerek karmaşa ve mağduriyeti görünüz itiraz süreleri 1 aya uzatılması kaçınılmaz elzemdir.
    %79
    %21
    Yanıtla