SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hamzaoğlu'nu Eyüpspor Taraftarı da İstifaya Davet Etti

Hamzaoğlu'nu Eyüpspor Taraftarı da İstifaya Davet Etti
A- A+ PAYLAŞ

Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, taraftarın kendisini istifaya davet etmesi üzerine, “İlk geldiğimiz zaman mağlup olmuştuk. Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık. Biz hedefimize ulaşacağız inşallah, o bağıranlar da oturup kendini düşünür” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında Eyüpspor evinde Boluspor’a 2-0 kaybetti. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kendileri için önemli ve kritik bir maç olduğunu söyleyerek, “Kendi sahamızda kazanıp play-off şansımızı güçlendirmek istiyorduk. İlk iki şansımızı sürdürmek istiyorduk, istediğimiz gibi olmadı. Oyunun büyük bölümünde baskılı oynayan takım bizdik ama rakibin iyi vuruşları güzel gol oldu. Tebrik ediyorum Boluspor’u. Kazanamadık ama hedefimizden şaşmadık. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. Bugün baktığımızda gerçekçi hedef play-off. Öncelikle bundan sonraki oynayacağımız maçları çok daha dikkatli ve özverili oynamamız gerekiyor. Bundan sonra play-off’tan Süper Lig’e çıkmayı başaracağız. Bugün belki kaybettik, belki ümitler biraz kırılmış gibi olabilir. Süper Lig hedefimizden kopmadık. Bu daha da güçlenecek. Bundan sonraki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

“Hedeflere ulaştığımızda istifa diye bağıranlar oturup düşünsün”
Maçın ardından taraftarın kendisini istifaya davet etmesini değerlendiren Hamzaoğlu, “İstifa tezahüratları olabilir. Biz daha önce de bunu yaşadık. İlk geldiğimiz zaman mağlup olmuştuk. Bizi domateslerle karşıladılar ama sonra final oynadık. Biz hedefimize ulaşacağız inşallah, o bağıranlarda oturup kendini düşünür” şeklinde konuştu.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • m44 (2 yıl önce)
    Hamza hoca gayet başarılı, Ankaragücü gibi en sıkıntılı rakibi deplasmanda yendi puana sıkışıp kümeye oynayan bi takıma yenilmesi çok anormal değil, nitekim Eyüpspor zaten ilk 6 da kalıp playoff a oynuyor
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Elini attığı hiçbir kulüp iflah olmadı.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kemal44 (2 yıl önce)
    Çok yüzsüz gördüm de bu kadar olanı görmedim
    %75
    %25
    Yanıtla