SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hasarlı İki Apartman Daha Patlatıldı

Hasarlı İki Apartman Daha Patlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde ağır hasarlı yüksek katlı binaların patlayıcı ile yıkımlarına devam ediliyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yüksek katlı binalar patlayıcı madde kullanarak yıkılıyor. Belirli aralıklarda devam edilen yıkım işlemlerine bugün de devam edilirken, yüksek katlı 2 blokun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleştirildi.

Yıkım işlemleri öncesi cadde çift taraflı trafiğe kapatılırken, site sakinleri ise yıkım işlemlerini gözyaşları ile izledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • kaysı (8 ay önce)
    Malatyada bir aksiyon filmi çekilseydi, o patlatmalar fırsata dönüştürülebilirdi... Kaysı reklamı için de iyi bir fırsat olurdu...
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Tabiki bu kadar sıkıntı stres varken aksiyonun peşinemi düşmek büyük bir başarı sanki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet turan (8 ay önce)
    bu patlatma işi şahlanan belediyemizden bedava seyirlik eğlence hizmeti oldu vatandaşlara. ama halay ekibinin her patlatma öncesi bir gösteri yapmasını bekliyoruz, o kısım eksik kalmış. halay çeke çeke yıkın bütün şehri gümbür gümbür.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • emrah aydın (8 ay önce)
    tecde mahallesinde yıktıkları binaların molozunu dahi taşımadan zarar ediyoruz diyerek kaçtı firma devletin haberi varmı moloz bunlar moloz. . ayrıca neredeyse bir yıl olacak daha agır hasarlı binalar şehirde ayakta duruyor ne zaman yıkılacak ama merkeze havuz yapıyor adamlar sizin vizyonunuz batsın emi. malatya da binalar ayakta öldü resmen malatya diye bir şehir artık yok hiç daha televizyonda basında duymadım malatya vekillerini,n ne yaptıgını merak ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • erkan (8 ay önce)
    Bu zemine 14 kat 4 daire üzerine bina yapma iznini kimler verdi? Hangi bilimsel veriyle bu binalar buralara konuçlandırıldı? Bu binaların yapı denetim firmaları hangileri? Bu kadar kata müsade edenler kim? Bu inşaatların hazır betonları nereden geldi? Bu binaların bodurmları var mı? Bodrum yoksa niye yok? Bu binaların perde betonları var mı? Yoksa niye yok? Bu binalar neden 4 daire üzerine çıkılmıştır? 4 daire üzerine çıkılınca müteahhitin yaptığı kar artarken düşen maliyet fiyatlara yansımış mı? 4 daire üzerine inşaat demek asansöründen duvarına kadar maliyet düşürür. Bir blokta yaklaşık 50 daire mağdur. 50 daire bir bloğa neden sığdırılır? 4 daire üzerine blok yapma bölgede hangi illerde yaygın?
    %100
    %0
    Yanıtla