SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hasta ve Yakınlarını Çarpmış!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve Sivas'ta hastanelere giderek hasta ve hasta yakınlarını dolandırmakla suçlanan bir kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Alınan bilgilere göre, Malatya Devlet Hastanesi'nde eşi kanser hastası olan bir şahıstan 300 TL para alarak, hastasını Ankara'ya sevk ettireceğini söyleyerek dolandıran N.K. adlı şahıs, Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Bürosu ekiplerince aranarak, çevre illerdeki emniyet birimleri bilgilendirildi. N.K. adlı şüpheli, Malatya'dan sonra gittiği Sivas'ta bir hasta yakınını da dolandırarak para aldı. Şahısın, bedava tedavi konusunda hasta ve hasta yakınlarını ikna ederek, paralarını alıp dolandırdığı iddia edildi.

Sivas'ta yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine konuldu. Şahısın çok sayıda dolandırıcılık suçundan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız