SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastane Önünde Silahlar Patladı, Büyük Panik Yaşandı

0
Güncellendi - 2019-05-05 00:24:59
Hastane Önünde Silahlar Patladı, Büyük Panik Yaşandı
A- A+ PAYLAŞ

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ARKASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA!.. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve poliklinikler girişi önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle silahlar patladı. İlk belirlemelere göre olayda şans eseri ölen ya da yaralanan bulunmazken, İl Emniyet Müdürlüğü binasının arkasında olan hastanenin camları isabet aldı. Olaya karışan şahıslardan 6'sı 2 silah, 4 kesici alet ve çok sayıda uyuşturucu- uyarıcı hapla yakalandı.

Edinilen ilk bilgilere göre, olay saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Hastane içinde, Yoğun Bakım önünde belirlenemeyen bir nedenle başlayan kavga, hastanenin poliklinikler binası giriş kapısı önünde de devam etti. Burada tabancalar patladı ve büyük panik yaşandı. Silah kullanan taraflardan bazıları yaya bazıları da araçla olay yerinden kaçmak istediler.

Yaya kaçmak isteyen şahıslar hastane içinde, tren garında ve yol üzerinde kovalamaca sonucu ele geçtiler. Polis ekipleri yaya kovalamaca sırasında havaya ateş açtılar.

Olayla ilgili olarak yakalanan 6 şahısta 2 tabanca, 4 kesici alet, 120'nin üzerinde uyuşturucu- uyarıcı hap ele geçirildi. Yakalanan şahıslardan birinin daha önce karıştığı bir suç nedeniyle aranmakta olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan ve plakası belirlenen araçtaki şahısların da kimliklerinin saptanmasına ve yakalanmalarına çalışıyor.

Olay sırasında, hastanenin kapısına, duvarlarına ve hasta odalarının camlarına da mermi isabet ettiği öğrenildi.

Hastanede tedavi gören hastaların yanı sıra personel ve hasta yakınları arasında büyük paniğe yolaçan olayla ilgili inceleme ve soruşturma devam ediyor.

LOKANTAYA DALDI, DÖNER BIÇAĞI ÇALDI, GÜVENLİKÇİYE SALDIRDI..

Bu arada, saat 22.00 sıralarında da Akpınar'da kapalı olan bir lokantanın vitrin camını kırarak içeriye girip buradan 1 adet döner bıçağı çalan sabıkalı şahıs, Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir gazinonun önüne giderek buranın güvenlik görevlisine saldırdı ve yaraladı. Yaralı güvenlikçi hastaneye kaldırılırken, olay yerinden yaya olarak uzaklaşmak isteyen A.D. adlı  şüpheli, Kanalboyu'nda polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

2 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ..

Diğer yandan polis ekiplerince, gece  şüphe üzerine Cirikpınar Mahallesi ile İnönü Caddesi'nde durdurulan iki şahısta yapılan aramada 1'er adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ve toplam 15 mermi bulunduğu öğrenildi. Şahıslar gözaltına alındı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • malatyalı (4 yıl önce)
    bürokratların siyasilerin kafası rahat 50 tane korumayla geziyorlar halk umurlarında değil kimin kime gücü yeterse birbirinizi öldürün diyorlar ama yukarda allah var bu ateş bir gün sizede sıçrar canınızı yakar haberiniz olsun.inşallah güzel yasalar gelir hak yerini bulur her taraf mafya doldu kimsenin sesi çıkmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • F (4 yıl önce)
    Emniyet çok iyi calisiyo sadece radar uygulama başka bi bok yok paso ceza yaziyoalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Admin sana hakkımı helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • genco (4 yıl önce)
    Bu memleketi bozan tek şey varsa o da uyuşturucudur.Malatya gençliğinin yüzde 50 den fazlası madde bağımlısı.Madde bulamayınca ya suç işliyor ya da torbacılık yapıyor.Bu gençlerin bu hale gelmesinde Aile ,okul ve çevre etkili oluyor.Sevgiyi bulamayan genç maddeye düşüyor.Tedaviler yetersiz,psikiyatri 2 ilaç yazıp gönderiyor, bu ilaçların uyuşturucudan geri kalır yanı yok. Devletimiz tedavi yolları aramazsa suç oranları katlanarak artacak. Öncelikle üretim yerleri kurutulmalı.istanbul,ankara ,izmir,adana,van,antep.....Sınır şehirleri, rehabitile merkezleri bütün şehirlere kurulmalı, ilaçsız tedavi yapan bazı yerler var bu işte uzmanlar..Ancak biraz pahalı.Son olarak uyuşturucu kanser gibidir. insanı değiştirir.Meleği bile ,şeytana çevirir....
    0
    0
    Yanıtla
  • Melek (4 yıl önce)
    Ne zaman ki sınırları olmayan sözde özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmeye başladı millet ne kendisine ne de vatana millete hayrı dokunmayan bir nesil hortladı. Ana babalarda suç var arkadaş vali ne yapsın belediye başkanı ne yapsın eğitim ailede başlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENDER (4 yıl önce)
    Öncelikle sıddık isimli kardeşin yorumunda bu olayla belediye olayının ne alakası var onu anlamış değilim belliki gizliden düşmanlık yapıyor bilip bilmeden kimse ortalığı bulandırmasın belediye olayıda rantçıların yandaşların oyunu bozulacak diyede kimse korkmasın bu devlet kimsenin babasın çiftliği deil herkes istediği kuruma peşkeş çekemez.burası TÜRKİYE CUMHURİYETİDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Babaların Ahmet (4 yıl önce)
    Türk Ceza Kanunu yetersiz polis yetkisiz oldukça kusura bakmayın ama hiç kimse bişey yapamaz. Boşuna Vali nerede bilmem ne demeyin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel kardeşim vali emniyetamirine diyemezmi gelbakayım bıraya bu memlketin hali nedir,şimdi emniyet dört dörtlükmü çalışyo burda,önemli olan fark yaratmak açılışdan açılışa koştrmak değildir,başına gelince anlataın bunları
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    Toplum olarak müthiş bir dejenerasyona uğradık..Bahsi geçen olaylar sadece Malatya'da olmuyor..Ülke genelinde sıkıntı var.3 yaşındaki 5 yaşındaki çocuklara bile taciz ve tecavüz edebilecek kadar ahlak düşkünlüğü başladı...Topluma önce ahlak lazım...Ahlaklı bireyler yetiştirdiğimiz zaman bu gibi olaylar olmayacaktır.Bu noktada ülke yönetimde bulunanların şapkalarını önlerine koyup düşünmeleri gerek..yoksa sonumuzu hiç iyi görmüyorum vesselam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Yakalananların üzerinden çıkanlar düşündürücü ! "2 tabanca, 4 kesici alet, 120’nin üzerinde uyuşturucu- uyarıcı hap" Demek ki bu adamlar, suç işleyeceği zaman öncesinden bu uyuşturucu maddeleri kullanıp, alacakları cezayı hafifletme amacı gütmekte oldukları kanaatindeyim. Yasalar değişmedikçe, cezalar ağırlaştırılmadıkça ve en önemlisi sosyal-ekonomik rehabilitasyon gerçekleştirilmedikçe maalesef daha da kötü günleri göreceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Kanun yok hukuk yok ceza yok bundan dolayı suçluda korku YOK.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN HERGÜN UYGULAMA YAPMASI LAZIM ARA SIRAYLA YAPMAYLA OLMUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (4 yıl önce)
    Valiyi açıklama yapması için bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Malatya'da suç örgütleri ve suça yatkın adamlar kendilerine karşı konulmadığını görünce otel,hastane,polis arabasına saldırmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (4 yıl önce)
    Ya bir il düşününün tüm Müdürler nerdeyse değişti. MASKİ, Diyanet, Turizm, Sağlık...... AMA BU EMNİYET MÜDÜRÜ NEDEN DEĞİŞMEZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (4 yıl önce)
    bunlar hep şehir efsanesi..malatya huzurlu,güvenli,sakin,yaşanabilir şehirlerin başında geliyi..:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Hee walla
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Cezalar artmasi.gerekiyor insanlar.2 ye ayrilir Allahtan.korkar.egitimle.insanlara.saygi.duyar. Kanunlara.uyar.birde.ben.bilirim..asarim.keserim. Diyerek.topluma.zulum.yapar.bunlara.soyle.ceza. Vereceksin.silah.tasiyanlara.10.yil.yaralama.20.yil.oldurme.40.yil.tezaviz.yapanlara.20.yil.yani.bu.tur.cezalar.verecen.ozama.bunlar.uslanir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Yazık malatyamıza yazık.malatyada güvenlik kalmamış anlaşılan olay hastanede oluyor ve emniyetin yanı.bundan sonra kendi güvenligimizi mi saglayalım bize bunu söyleyin yöneticiler , bizde ona göre önlemimizi alalım !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • FAZLI (4 yıl önce)
    GENÇ YAŞTAKİ İNSANLARIMIZI UYUŞTURUCUYA BAĞIMLI KILARAK İSTEDİKLERİNİ YAPTIRAN ŞEBEKELER ÇÖKERTİLMELİDİR. DEGERLİ EMNİYET GÖREVLİLERİNE BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR. SON GÜNLERDE MALATYADA OLAN OLAYLAR ÇOK ÜZÜCÜ. İNSANLARA BASKI YAPARAK HARAÇ TOPLAYAN BU CANİ ÇETELER, İŞSİZ GÜÇSÜZ VE UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLAN GARİBAN İNSANLARIN ELLERİNE SİLAH VEREREK KENDİ KİRLİ İŞLERİNDE KULLANMAKTADIRLAR. DEVLETİMİZ VE EMNİYETİMİZ GÜÇLÜDÜR. BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELINMELİDİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıddık (4 yıl önce)FAZLI isimli kullanıcı yorumuna
    Müthüş tespitler tebrik ederim,bunları maşa olarak kullanıyorlar çar çakkal cebine biraz para biraz uyusturucu sonra milletin üstüne salıyorlar!!!insan düşmanını bilmiyor bunlar hep organize suç örgütleri süleyman soyluya ulaşmak lazım bunlardan birşey çıkmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru söylüyorsunuz uyuşturucu gariban haraç malatya hızlı birşekilde bozuluyor önlem almak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    İşsizlik arttı, dini inanç zayıfladı ve bunun aksine insanların istekleri, hırsları arttır tv ve internet vs yüzünden. Neticede isteklerine erişemeyen, toplumdan dışlanan, mesleksiz istikbal kaygısı olmayan bir kesim oluştu. Nihayetinde kendini kanıtlamak için, hayata olan hırsını çıkarmak için bu yollara başvuran insanlar. İnşallah bugünlerimizi aramayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskiden dini inançlar şekilci ve tarikat ve cemaat eksenli idi şimdi azaldı inançlar görünürde ama mesele ehliyet ve liyakatsızlık ve de işsizlik
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzınıza sağlık çok güzel yorumlamışssınız.Eğitim sistemi değişmedikçe balığa uçmayı kuşa yüzmeyi öğretirsek hayattan umudunu kaybedenler hırsa vuranlar dahada artacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya (4 yıl önce)
    Vali belediye başkanı ve Vekiller bir açıklama yapmalılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabi (4 yıl önce)
    Kanunlar hızla değişmeli cezalar arttırılmalı, heryer suç örgütü kaynıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıddık (4 yıl önce)
    Memleketi şu suç örgütlerinden kurtarack yönetici lazım,haraç çeteleri mafya takımı hepsini toplayıp tıkınn artık kodesee,geçende yeşilyurt belesiyesnin şelale park tesis ihalesinde belediye müdürleri darp edildi adamlar artık devlet vs dinlemiyor bakalım yeşilyurt belediyesi ihaleyi ne yapacak çok merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu olayın belediye ile ne alakası var hemşerim sapla samanı karıştırmayın agzi olan konuşmasın niye bugüne kadar rant pesinde koşanları neden yoruma yazmıyorsun burda haksızlık var mafyacilik bilmem ne bunlar dogru seyler degil gizli dusmanlik yapmayın belediyenin adini çıkarmayın herkes neyin ne olduğunu biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (4 yıl önce)
    Olay esnasında hastanedeydik büyük geçmiş olsun mahsum insanlara zarar gelebilirdi,kursunlar cirit atıyodu hastanede ordn oraya sekmiş camlara isabet etmiş hep ,bu nasıl memleket hastane lere kadar geldi bu olay,vali si vs si nerde bu memlketin kim dur deyecek bu çakal tayfasına
    0
    0
    Yanıtla
  • özgür (4 yıl önce)
    BİR HASTANE KALMIŞTI ORAYADA EL ATYINIZ YA SİZE HELAL OLSUN (!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Dingo (4 yıl önce)
    Olaylar emniyet müdürlüğünün dibinde artık bişeyler değişsin
    0
    0
    Yanıtla
  • emniyet ancak ceza yaza araçlaraki fazla mesaileri çıksın bana 2 defa aynı yerde park hainde yazmış ordadolmuşçuların cirit attığı yer orda kimseye gücü yetmiyor garibanlara ancak cezalar yazıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Emniyette fazla mesai yok kusurunuzu örtmek için bilmeden yorum yapmayın
    0
    0
    Yanıtla