SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanede Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Sulama kanalına düşen 2 yaşındaki çocuk, koma halinde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bu arada, yaşlı şahıs da bahçesinde ölü bulundu.

KURTARILAMADI..
Battalgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Kanalboyu mevkiinde su kanalına düşen 2 yaşındaki M.D., yakınları tarafından baygın halde kanaldan çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan M.D. kurtarılamadı.

ÖLÜ BULUNDU..
Öte yandan Battalgazi ilçesi Adagören köyünde oturan 73 yaşındaki H.D., dün öğle saatlerinde bahçesinde ölü olarak bulundu. Yapılan otopsi sonucu, şahsın kalp krizi sonucu öldüğünün saptandığı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız