SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hastanedeki Silahlı Çatışmaya 5 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinikler giriş kapısı önünde Perşembe gecesi meydana gelen, şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı silahlı çatışmayla ilgili olarak gözaltına alınan 7 şahıstan 5'inin tutuklandığı, 2'sinin de adli kontrolle serbest bırakıldığı bildirildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN AÇIKLAMASI..

İl Emniyet Müdürlüğü binasının hemen arkasında bulunan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinikler önünde, çok sayıda vatandaşın bulunduğu sırada meydana gelen olayla ilgili olarak Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden, Cumartesi gecesi şu açıklama yapıldı:

"02/05/2019 tarihinde saat 21:00 sularında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan akrabalarını ziyarete gelen ve aralarında eskiye dayalı husumet bulunan taraflar Devlet Hastanesi önünde karşılaşmış ve taraflar arasında yaşanan ağız tartışması kısa sürede ateşli silahların kullanıldığı kavgaya dönüşmüştür.

Yaşanan olay üzerine Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce olaya seri ve hızlı bir şekilde müdahale edilmiş, silahlı kavgaya karıştığı tespit edilen (7) şahıs olayda kullanılan suç aletleri ile birlikte gözaltına alınmış olup olayda herhangi bir yaralı bulunmamaktadır.

Şüpheli şahıslardan (2) adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait (5) adet mermi, 6136 sayılı kanun kapsamında (1) adet bıçak ve kullanımı reçeteye tabi (110) adet hap ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınarak Adli mercilere sevk edilen (7) şahıstan (5) şahıs tutuklanmış, (2) şahıs ise Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılmıştır."

HASTANENİN İSABET ALDIĞI OLAY BÜYÜK PANİĞE YOLAÇMIŞTI..

Perşembe gecesi saat 21.00 sıralarında hastane içinde, Yoğun Bakım önünde belirlenemeyen bir nedenle başlayan kavga, hastanenin poliklinikler binası giriş kapısı önünde de devam etmiş, burada tabancalar patlamış ve büyük panik yaşanmıştı. Silah kullanan taraflardan bazıları yaya bazıları da araçla olay yerinden kaçmak istemişlerdi. Yaya kaçmak isteyen şahıslardan bazıları hastane içinde, tren garında ve yol üzerinde kovalamaca sonucu ele geçmişler, Polis ekipleri yaya kovalamaca sırasında havaya ateş açmışlardı.

Olay sırasında, hastanenin kapısına, duvarlarına ve hasta odalarının camlarına da mermi isabet etmiş, mucize eseri can kaybı olmamıştı.

Olay, hastanede tedavi gören hastaların yanı sıra personel ve hasta yakınları arasında büyük paniğe yolaçmıştı.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    MEMLEKE TTE , İT KOPUK SOKAKLARI CADDELERİ ZAPTETMİŞ AİLEMİZLE ÇOÇUKLARIMIZLA ARTIK YOLDA YÜRÜYEMEZ OLDUK , POLİS "ALSAM NE OLACAK YİNE BIRAKACAKLAR" DEYİP UĞRAŞMIYOR BİLE , SİYASİLER KENDİ ÇIKARLARINDAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORLAR ZATEN , BİR GÜN ONLARINDA CANI YANAR BU OLAYLARDA BAKALIM O ZAMAN NE YAPACAKLAR ....
    0
    0
    Yanıtla
  • yiğido (5 yıl önce)
    siz önce haberi okumayı deneyin bence. 'hasta ziyaretine gelen ' diyor. aralarında husumet bulunan iki farklı grubun hasta ziyaretinde karşılaşması üzerine çıkan kavga diyor. adli kontrol için getirilen husumetli grup denmiyor. ayrıca sadece eğitim araştırma değil araştırma hastanesi ve battalgazi semt polikliniğindede acil var .
    0
    0
    Yanıtla
  • GANDİ (5 yıl önce)
    Malatya’da eğitim araştırma hastanesi yok daha anlamadınız mı? tabelası var sadece.haberci olsa bu işten çok haber çıkar ama nerede?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Kan (5 yıl önce)
    Umarım yargı görevini layıkıyla yerine getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (5 yıl önce)
    Lütfen haberi doğru yapalım olayın olduğu hastane eğitim araştırma hastanesi değil sıradan bir devlet hastanesi tabela da yazmayla eğitim araştırma hastanesi olunmuyor neyin eğitimi be araştırması yapılıyormuş bizahmet bünün haberini yapınız!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (5 yıl önce)
    Eğer burdaki yorumlar tepkiler olmasaydı inanın gelip geçerdi kimse kılını kıpırdatmazdı,demekki işe yarıyormuş !!tutuklanan adamlar ne olacak 2 gün sonra hadi gidin olacak yarın aynısını yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (5 yıl önce)
    Sözde Yoğun bakımı olan en az 3 özel hastanemiz var
    0
    0
    Yanıtla
  • abaküscü (5 yıl önce)
    Malatya merkezde tam teşekküllü yaklaşık 10 hastane var özel hastaneler ve araştırma hastaneden sayılmıyor nedense?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kurtbey (5 yıl önce)
    Çok saçma yorumlar yapılıyor şimdi hastahane 10 tane olsa olay olmayacakmı
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (5 yıl önce)Kurtbey isimli kullanıcı yorumuna
    Neresi saçma adam doğru söylüyor birçok sehirde olaya karışan taraflar ayrı acil servislere götürülür.Sen anlayamamışsın mevzuyu o başka
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Eee koskoca bir Büyükşehirde 1 tane devlet hastanesi 1 tanecik acil servis olursa olacağı bu normal... Şahıslar kavga ediyor hee iki taraf da aynı hastaneye geliyor (mecburen) orada karşılaşan hasımlar birbirind sıkıyor. Allahtan kimseye zarar gelmedi. Bu gibi olaylar defalarca yaşandı devlet hastanesinde tek sebebi şehrimizde 1 tane acil servis olmasıdır. Acilen 2.devlet hastanesi yapılmalıdır acilen....
    0
    0
    Yanıtla
  • zaten kavganın nedenide malatyada 1 hastane olmasıymış.husumet bundan olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)cem isimli kullanıcı yorumuna
    Dediğimi anlamadan yorum uazma kardeşim. Araştır bak malatya devket hastanesinin önünde meydana gelen silahlı veya bıçaklı kavgaların nedeni karşı tarafların birbiriyle karşılaşması farklı yerlerde olsalar en azından kamuya açık bir yerde bu hadiseler olmaz. İroni yapmana gerek yok dostum
    0
    0
    Yanıtla