SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Hastanemiz Örnek Alınıyor..''

A- A+ PAYLAŞ

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.İsmail Tamer, hastanelerinin gerek verdiği hizmet ve gerekse kalitesiyle bir çok hastaneye örnek olduğunu bildirdi. Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi, aralarında Malatya'nın da bulunduğu illerden gelen heyetlerin hastanede inceleme yaptıklarını söyledi.

Başhekim İsmail Tamer, özellikle SSK ve devlet hastanelerinin birleştirilmesiyle devlet hastanelerindeki yoğunluğun arttığını ve bu yoğunlukta hizmetin zorlaştığını belirterek, "Biz Kayseri Devlet Hastanesi olarak bir çok imza attık. Hastanemizde yeni açtığımız birimler ve uyguladığımız yeni sistemlerle diğer hastanelere örnek olduk. Bir çok ildeki devlet hastanelerinden burayı incelemek için heyetler geliyor. Hastanemizi yerinde inceleyip, bizden hizmet konusunda bilgiler alıyorlar. En son Malatya ve Kırıkkale Devlet Hastaneleri'nden heyetler gelip, hastanemizi gezdi.

Bakanlığımızın da kalite ve hizmet bakımından bizi diğer hastanelere örnek göstermesi bizi memnun ediyor. Hastanemizde günde 12 bin hastaya poliklinik hizmeti vermemize rağmen, hastane personelinin özverili çalışması sonucu buraya gelen hastaların büyük kısmı memnun ayrılıyor. Bir ay içerisinde açacağımız ek poliklinik binası ile de hastanemizdeki yoğunluğu büyük oranda eriteceğiz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız