SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatice Akbaş, 8 Ağustos Perşembe Günü Altın Madalya İçin Dövüşecek

Hatice Akbaş, 8 Ağustos Perşembe Günü Altın Madalya İçin Dövüşecek
A- A+ PAYLAŞ

Paris Olimpiyatlarında Kadınlar Boksta 54 kilo yarı finalinde Güney Koreli rakibini yenerek finale yükselen Hatice Akbaş, 8 Ağustos Perşembe günü TSİ 23.51'de Çinli Yuan Chang'le Roland-Garros'ta altın madalya maçına çıkacak.

Adını finale yazdıran Hatice Akbaş, müsabakanın ardından AA muhabirine açıklamada bulundu.

Çok mutlu ve gururlu olduğunu vurgulayan milli sporcu, şunları söyledi:

"Finale çıktım. Güzel bir performans sergiledim ama önceki günlere nazaran biraz daha heyecanlıydım sanırım. Diğer maçlara göre biraz daha düşük performans gösterdiğimi söyleyebilirim. İnşallah finalde daha güzel işler yapıp altın madalyayı ülkeme kazandırmak istiyorum. Destekleyen, dua eden herkese teşekkür ederim."

Milli sporcu Hatice Akbaş, altın madalya müsabakasında 8 Ağustos Perşembe günü TSİ 23.51'de Çinli Yuan Chang'le Roland-Garros'ta karşı karşıya gelecek.

Paris, AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başeğmez (11 ay önce)
    Yıkık Kentin Altın kızı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (11 ay önce)
    Tebrikler Emegine gonlune saglik Yolun acik olsun Isallah Altin Madalyayida Alirsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • turan (11 ay önce)
    Allah güç kuvvet versin yolun açık olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kadir (11 ay önce)
    allah yardımcın yar ve yardımcın olsun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taş Devri (11 ay önce)
    Hemşerimize başarılar diliyorum.Allah güç kuvvet versin.İnşallah Altın Madalyayı alacak.
    %100
    %0
    Yanıtla