SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hatice Akbaş, Olimpiyat Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkıyor

Hatice Akbaş, Olimpiyat Şampiyonluğu İçin Ringe Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

Paris Olimpiyatları'nda mücadele eden Malatyalı boksör Hatice Akbaş, 54 kiloda olimpiyat şampiyonluğu için Perşembe gecesi Çinli rakibi ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe kulübünde boks yaşamını sürdüren ve Malatya- Akçadağ doğumlu olan 23 yaşındaki Hatice Akbaş, Paris Olimpiyatlarında 54 kilo yarı finalinde Güney Koreli Im A-Je'yi mağlup ederek finale kalmış ve gümüş madalyayı da garantilemişti.

Hatice Akbaş, 8 Ağustos Perşembe gecesi Türkiye saati ile  23.51'de Çinli rakibi Yuan Chang karşısında olimpiyat şampiyonluğu için mücadele edecek. Karşılaşmayı TRT Spor canlı olarak yayınlayacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • 44malatya (1 ay önce)
    Isallah Hatice Kizimiz Altin madalya alir basarilar sanslar diliyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali Yiğit (1 ay önce)
    Bence final maçı Büyükşehir Blediye meydanı dev ekranda izlenmeli böyle bir hazırlık var mı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Büyükşehir ancak kermes düzenler. Köstek olmasınlar yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • hkb (1 ay önce)
    Basarilar diliyoruz, heyecanla altin madalyayi bekliyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemc (1 ay önce)
    Başarılar hatice...
    %100
    %0
    Yanıtla