SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hava Ambulansı Bir Günde 3 Hastayı Taşıdı

Hava Ambulansı Bir Günde 3 Hastayı Taşıdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde  rahatsızlanan iki kişi ile yüksekten düşen bir kişi hava ambulansıyla hastaneye sevk edildi.

Evinde kalp krizi geçiren 87 yaşındaki Mustafa Çiçek, solunum yetmezliği yaşayan Mehmet Ali Yılmaz (57) ile çalıştığı inşaatın 5. katından aşağıya düşerek ağır yaralanan ve kırıkları olan 39 yaşındaki Ferhat Narçin, çağrı üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çiçek, Yılmaz ve Narçin, buradaki ilk müdahalelerinin ardından ambulans helikopterle ayrı ayrı seferlerle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız