SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Havalimanı Yolundaki Kazada 3 Kişi Yaralandı

Havalimanı Yolundaki Kazada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün havalimanı yolu 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüleri öğrenilemeyen 06 DJM 635 plakalı araç ile 05 BC 700 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Cero (10 ay önce)
    Bu kavşakta çok kaza oluyor o nedenle ölen ve yaralananların tek sorumlusu buraya trafik ışığı koymamakta inat eden kişilerdir. Sanki bu kavşakta olan kazalardan bu kişiler zevk alıyorlar ki yıllardır bir türlü trafik ışığı koyamadılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (11 ay önce)
    Bu memlekette ne belediye başkanı, ne karayolları müdürü, ne de üst düzey bir yönetici var. Ben o kavşağı 5 yıldır her gün kullanıyorum. Yılda en az bir ölümlü kaza, haftada en az bir yaralanma veya maddi hasarlı kaza oluyor. Yukarıdaki saydığım kamu görevlileri hiç mi ama hiç mi akıl edipte oraya bir trafik ışığı koydurmazlar.. Vay memleket vay... Daha çok iğneli ifade kullanırım da anlayan bu çok bile...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bence de trafik ışığı şart. Özellikle 2. organizeden çıkarken, merkez tarafından gelen araçların görüş açısı çok kısıtlı ve hızlı geliyorlar. Bu konudan farklı bir konuyu dile getirmek istiyorum. Çevre yoluna alternatif olarak yapılan Anayurt Bulvarının Hava lojmanlarına bağlanan kavşağına dün trafik ışığı koymuşlar. Işık olmadan önce gayet güzel akan trafik dün tıkandı kaldı. Yani gerçekten hangi yola trafik ışığı koyulacağına kim karar veriyor ve neye göre veriyor merak ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyada hergün kaza oluyor önlem alan yok başıboş heryer
    %100
    %0
    Yanıtla