SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Havuz Sistemiyle Belediyeyi Kâra Geçirdik"

0
Güncellendi - 2020-05-15 00:21:25
A- A+ PAYLAŞ

319 bin 618 kişilik nüfusuyla 23 ilden daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

“6 YENİ HİZMET ARACIMIZ HÂYIRLI OLSUN”

Yeşilyurt Belediyesi araç filosunu yeni araçlarla güçlendirdiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 23 ilden daha kalabalık bir nüfusa sahip olan Yeşilyurt’umuzda hizmet alanları genişledikçe bizlerde yatırımlarımızı bu şekilde genişletip, büyütüyoruz. Hizmetlerimizi belirli bir plan dâhilinde hızlı ve akıcı olması adına Makine İkmal Birimimizin ihtiyaç duyduğu iş makineleri ve araçları gerek satın alarak gerekse de mevcuttaki yenileyerek gidermeye devam ediyoruz.1,5 aylık süre zarfı içerisinde araç filomuza 3’ü çöp kamyon, 1’i kamyon, 1’i ekskavatör, 1’ide hafif ticari araç olmak üzere 6 adet hizmet aracı kazandırdık. Yeni eklenen araçlarla birlikte halkımıza daha hızlı ve daha etkin hizmetler ulaştıracağız. Türkiye Belediyeler Birliğinden talep ettiğimiz ekskavatör makinesinin araç filomuza dâhil edilmesinde desteklerini esirgemeyen Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin Hanımefendiye şahsım ve hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah yenilediğimiz araç filomuzla Yeşilyurt’umuza daha fazla hizmet ederek, halkımızın talep ve ihtiyaçlarını daha kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Yeni hizmet araçlarımız Yeşilyurt’umuza hâyırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

“HAVUZ SİSTEMİYLE BELEDİYEMİZİ KÂRA GEÇİRDİK”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, araç filosunda uyguladıkları havuz sistemi sayesinde yakıt giderlerinde ciddi seviyede tasarruf elde edip, belediyeyi kâra geçirdiklerini sözlerine ekledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • murat (4 yıl önce)
    bu kadar olamaz. araçlar eskiden beri belediyede çalışan araçlar. sadece kasalar yenilenmiş. sosyal medyada "kandırıyorsunuz" yazınca yorumları siliyorlar. tasarrufa gelince. iş yokki proje yok ki olanlar zaten israfa gidiyor. hani başkan yardımcılarının arabasını almıştı ya şimdi onlar arabalarla fink atıyorlar. sorsanıza belediyede başkan yardımcısı olmayıp da başkan yardımcısı maaşı alan kaç kişi var diye
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Başkan Hilal Park gerçekten berbat durumda çöp işlik yabani otlar neredeyse 1.metreyi bulmuş orada bir de Kent Konseyi var oraya gidip gelenlerde mi görmüyorlar mı, ?rahatsız olmuyorlar mı ? gerçekten Hayret ediyorum.Lütfen bir bakınız.....
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Reis telefon etse sana oy istese vermem.Ama senin haricinde canımı istese emrinde
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    başkanım senin ki kalsın parasıyla ödül alan zihniyet var sizde .. ama yinede teşekkürler belediyeyi bu şekilde kara soktunuz için :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakavaklı (4 yıl önce)
    Hilal park çöplük oldu. Çimler kurudu ve adam boyu oldu. Belediyenin park personeleri nerede ? Bu parkların bakım ve onarımını İşkura mı havale ettiniz ? REKLAMI BIRAKIP HİZMETE ODAKLANIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (4 yıl önce)
    şu beton mikserlerinizin hızını biraz kesin kömürcüler sitesinden dilek yoluna çıkılan yere dökülem betonu arada bir temizleyin bir zahmat
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    En büyük icraatları çöp kamyonu önünde poz vermek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yav hehe hepiniz eyi çalışıyorsunuz Türkiye nin en iyi çalışan zeki dahi başkanlarısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Araç filosunu genişlettiniz hayırlı olsun. Konak yoluna arada bir girin böbrek taşı bırakmıyor çok şükür.Arada Bostanbaşı,Tecde,diğer prestijli caddeleriniz bittiyse oralarada bir el atsanız sevaba girersiniz.Valla aklı olan Malatya da yeni araba almaz.Bu yollarda akıl kârı iş değil. Itfaiyenin yüzü gözü hürmetine hastane yolu yapıldı.Buyiksehir de doğru zamanı bekliyor heralde hizmet için. Bugüne kadar daha birşey görmedik
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Aman ha reyiz duymasın Seni Erbakan cı sanır
    0
    0
    Yanıtla