SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayatını Kaybeden Malatyalı Müdürün Son Paylaşımı

Hayatını Kaybeden Malatyalı Müdürün Son Paylaşımı
A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı nedeniyle geldiği Kernek Meydanı’nda hatıra fotoğrafı çektirerek paylaşan, daha sonra yolculuk esnasında  kalp krizi sonucu vefat eden Malatyalı Tapu Müdürü Musa Kaya’nın Malatya ile ilgili son ifadeleri dikkat çekti.

Şanlıurfa’nın merkez Eyyübiye ilçesi Tapu Müdürü ve aynı zamanda Kickboks hakemi Musa Kaya (54) Kurban Bayramı sonrası otobüs ile Adana'ya yaptığı yolculuk sırasında kalp krizi geçirmesi sonucu vefat etmişti.

Malatya Şehir Mezarlığında geçtiğimiz Cuma günü toprağa verilen Musa Kaya’nın Kurban Bayramı öncesi geldiği Malatya’da Kernek Şelalesinde yaptığı paylaşım dikkat çekti. Musa Kaya’nın “Yıkılmış ve diz çökmüş yaşamaya çalışan sahipsiz Malatya’mızdan tüm dostlara selamlar” ifadeleri yer aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ferdi (4 gün önce)
    Hayatını kaybeden Memurun son paylaşımı. Hayatını kaybeden işcinin son paylaşımı. Hayatını kaybeden tezgahtarın son paylaşımı. Hayatını kaybeden iki tazgah sahibi pazarcının son paylaşımı. Hayatını kaybeden sarı taksinin gündelikçi şoförünün son paylaşımı. Seçimi kaybeden Muhtarın üst komşusuna son paylaşımı. Hastasını kaybeden doktorun son paylaşımı. Parkta gezinirken en son hangi parkta oturduğunu unutan emeklinin son paylaşımı. Hayatını nikah masasında karşısındakine teslim eden aşığın son paylaşımı Diye Fani Malatyalı hiç bir habere şahit olmadı. Öncelikle vefat edene Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Benim takıldığım haberin başlığı. Haberin oluşması için demek ki ya bürokrat, ya daire başkanı, ya şube müdürü, ya da yönetim kurul başkanı olacaksın. Nasıl yaşayıp, neler bırakarak ve ardında ne gibi bir iz bıraktığından ziyade demek ki kapısına iki tık tık vurularak girilen bir adam olmak, adem olmaktan daha evla görünüyor.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (4 gün önce)
    Sen o post bıyık il başkanını atmadigin sürece malatyadan bı yol olmaz elinde TLF egolu kimse ile muhatap olmuyor
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Ömür (4 gün önce)
    Allah rahmet eylesin sabırlar dilerim ailesine sevenlerine
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Atmalılar (4 gün önce)
    Veli başkanımız ile Özgür başkanımızın dostluklarını herkes biliyor ama buna rağmen Özgür Özel yeteri kadar Malatyadan bahsetmiyor.
    %16
    %84
    Yanıtla