SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hayır Çarşısından 4 Yılda 300 Bin Aileye Destek

Hayır Çarşısından 4 Yılda 300 Bin Aileye Destek
A- A+ PAYLAŞ

Hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturan Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 2019 yılından bu yana 300 binin üzerinde ailenin yüzünü güldürmeyi başardı. Maddi durumu olmayan ailelere gıda, temizlik malzemeleri, kıyafet gibi yardımların yapıldığı Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 24 Ocak depremi, pandemi süreci ve 6 Şubat’taki asrın felaketi sonrasında ilçe halkını yalnız bırakmadı. Gıda, temizlik ürünleri ve kıyafet yardımında bulunan Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısında, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in göreve gelmesiyle yardımlar arttırıldı. 

 Hayır Çarşısı Sorumlusu Erdoğan Yiğit, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları doğrultusunda yardım kampanyalarının devam edeceğini ifade ederek, “Hayırseverlerle hayır bekleyenler arasında bir köprü oluşturduk. Hayır Çarşımızın görevi hayırseverlere yardım etmektir. İhtiyaç sahipleri bize başvuru yapıyorlar. Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde bulunan vatandaşlarımız Hayır Çarşısında talepte bulunuyorlar, form dolduruyorlar. O formaları biz kendi sistemimizde araştırıyoruz, sosyal durumlarına bakıyoruz. Ona göre belediye başkanımızın yetkilendirdiği komisyon kurulu onaylıyor ondan sonra vatandaşlarımız telefonla arayarak çağırıyoruz kendilerine giyim ve gıda olarak yardım yapıyoruz. Yardımlarımız her zaman devam ediyor. 3 ayda bir etaplar halinde çağırıyoruz bir vatandaş aldığında 3 ay sonra tekrar gıda kolisini alabiliyor. Battalgazi Belediye Başkanımız bizlere her zaman destek oluyor. Bu destekler sayesinde bizler yardımlarımızı her geçen gün arttırıyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız