SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hayırsever İşadamı 16 Derslikli Okul Yaptıracak

Hayırsever İşadamı 16 Derslikli Okul Yaptıracak
A- A+ PAYLAŞ

Eğitime Yüzde 100 destek kampanyası kapsamında, metal sektöründe faaliyet hayırsever işadamı Süleyman Kılıç Kasso tarafından Yeşilyurt İlçesi Şahnahan Mahallesinde yaptırılacak olan 16 derslikli İlkokul Protokolü Valilik Makamında imzalandı.

Gerçekleştirilen imza protokolüne,  Vali Hulusi Şahin, hayırsever Süleyman Kılıç Kasso, İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir katıldı.

Okul inşaatının kısa sürede tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulması temennisinde bulunan Vali Şahin, 2022/2023 Eğitim Öğretim yılının başlarında yapılan bu protokolün çok anlamlı olduğunu belirterek, hayırsever Süleyman Kılıç Kasso’ya eğitime vermiş olduğu katkılarından ve hayırsever davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • 44malatya (1 yıl önce)
    Suleman ailesini tebrik ederim en hayirli isler yaptiniz Allah gonlunuzce her seyi nasip eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğanyol (1 yıl önce)
    İyilik edenlerin iyilikleri zayi olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)
    Süleyman Beyefendi ve yanındaki Hanımefendinin yüzlerinde ki aydınlık, kalplerine ve fikirlerine de yansımış... Ne mutlu... Okul yaptırdıkları için teşekkür ederim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yusuf BAYYİĞİT (1 yıl önce)
    Sanat sokağındaki damascus atölyemde tanışma fırsatı bulduğum Malatyalı işadamı sayın Süleyman kılıç ve değerli hanımefendi eşi ile ayak üstü yaptığımız sohbette okul yaptırma konusundan bahsedildi, Malatya'mızın bağrında yetişip İstanbul'da metal sektöründe bir çok alanda önemli faaliyetleri bulunan beyefendi ve mütevazi kişiliği ile ilimize yaptıracağı eğitim yuvasının hayırlı olmasını diler en içten saygılarımı sunarım.
    %90
    %10
    Yanıtla