SON DAKİKA
SON DEPREMLER

HDP Demirtaş'ın Adaylığını Açıkladı

0
Güncellendi - 2018-05-04 19:17:44
HDP Demirtaş'ın Adaylığını Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) düzenlediği toplantı ile Selahattin Demirtaş’ı resmi olarak Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdi.

Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP’li milletvekilleri partililer, Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ile davetliler katıldı. Seçim çalışmalarında kullanılacak sloganların tanıtılmasının ardından kürsüye çıkan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, bugün önemli bir sürecin, dönemin tarihi açıklamasını yapacaklarını söyledi. Buldan, “Adayımızı sizlere ilan etmek istiyorum. HDP’nin adayı, Edirne F Tipi Cezaevinde tutuklu bulunan İstanbul Milletvekilimiz Selahattin Demirtaş’tır. Bugün bu açıklamayı buradan, Diyarbakır’dan yapmak bizler açısından çok onur vericidir. Sevgili Selahattin Demirtaş Kürt halkının ve Kürt siyası partilerinin ortak ittifakı olarak bugün Türkiye kamuoyuna duyurulmuştur” dedi.

Buldan konuşmasının ardından Demirtaş’ın cezaevinden gönderdiği mektubu okudu.

Diyarbakır, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız