SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Hedef Gidebileceğimiz Yer.. İnşallah Final"

0
Güncellendi - 2018-12-19 20:56:44
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedeflerinin final oynamak olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ikinci maçında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda karşılaştığı Etimesgut Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek ve Son 16 Turu'na yükseldi. Mücadelenin ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hedeflerinin kupada final oynamak olduğunu belirten Bulut, "Kupada istediğimiz sonucu elde ettik. Etimesgut Belediyespor karşısında tur atlamak istiyorduk. Bugün de 2-0'lık galibiyet ile yolumuza devam ediyoruz. Son 16 takıma kaldık. Etimesgut Belediyespor'u tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir takım. İlk yarı bizi çok zorladılar. Üç, dört gol pozisyonuna girdiler. Genç bir takım. Güzel bir statları var. Onlara liglerinde başarılar diliyorum. Biz de yolumuza devam ediyoruz, mutluyuz. Hedefimiz kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek. İnşallah final olur. Süper Lig'de de ikinci sıradayız. Devre arası geliyor yapacağımız transferlerle inşallah umduğumuz hedefe yavaş yavaş yol alacağız. Ancak Avrupa Ligi mi olur? Başka yerde mi? Onu sezon sonu daha net göreceğiz. Hedefimiz üst sıralarda yer alabilmek" ifadelerini kullandı.

"DAHA FAZLA POZİSYONA GİRDİK"

Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında rakiplerinden daha fazla pozisyonlara girdiklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu rövanş maçında Etimesgut Belediyespor, evinde karşılaştığı Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu ve elendi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, Yeni Malatyaspor'dan daha fazla pozisyona girdiklerini belirterek, "Kupada Süper Lig'de şu anda en formda olan Yeni Malatyaspor ile eşleştik. Gerek birinci maçta gerekse ikinci maçta son derece pozitif ve iyi oyunlar oynadığımızı düşünüyorum. Bir kere rakibimizden çok net ve çok daha fazla pozisyonlara girdik. İki lig arasındaki oyuncu farkı bu pozisyonları değerlendirme veya çok basit gol yemede kendini ortaya koydu. Yoksa oyun anlayışımızla, oynadığımız futbolla, oyuncularımın çıkartmış olduğu işten oldukça memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim asıl işimiz ligde. Devre arasına girdik. Şimdi lige yöneleceğiz. Evkur Yeni Malatyaspor bundan sonraki turlarda da gücünü ortaya koyacaktır düşünüyorum. Rakibimizi tebrik ediyorum. Bu müsabakadan dolayı ve bundan sonraki turlarda tur atlayan takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ankara, iha

FOTO: Erol Bulut ve Adnan Şentürk 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KMYC (5 yıl önce)
    O ADAM NASIL . BAKIYOR . ÖYLE . EROL HOCAYA . HOCAM . GALİP GELMESYDİNİZ DER GİBİ ..GÜZEL . FOTOGRAF . ..GALİBA SÜPER LİGDEKİ DİĞER TAKIMIN HOCALARI VE TARAFTARI DA ŞUAN MALATYA SPORA ÖYLE BAKIYOR SİZ DE NERDEN ÇIKIP . 2. SIRAYA YERLEŞTİNİZ DERCESİNE ..NE YAPALIM . BAKMAYA DEVAM . MALATYA SPOR YOLA DEVAM...
    0
    0
    Yanıtla