SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan, Bölgenin En Gelişmiş İlçelerinden Biri Olacak"

A- A+ PAYLAŞ

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları, yoğunluklu olarak mahalleri gezerek halkın sorunlarını dinliyor. Hekimhanlıların kendilerine büyük yakınlık gösterdiğine dikkat çeken Tabaroğulları, “Hekimhan’ı birlikte el ele vererek kalkındıracağız” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun da  katıldığı gezilerde Hekimhanlıları dinlediklerini ve sorunlarına çözüm olmak için 31 martta görev beklediklerini ifade eden cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan belediye başkan adayı Tabaroğulları, “ Hekimhan çok önemli bürokratların yetiştiği ilçelerimizden biridir. Devletin her kurumunda önemli noktalarda bir Hekimhanlı görmek mümkündür. Ben inanıyorum ki Hekimhan’lı nerede olursa olsun kalbi Hekimhan için atar. Hekimhan’a nasıl hizmet ederim diye düşünür. Biz projelerimizi hayata geçirirken bu insan potansiyelimizi de en doğru şekilde değerlendireceğiz. Yarınlarda çok daha başarılı gençlerimizin çok daha iyi noktalarda yer almasını sağlayacak eğitim desteklerimiz olacak. Hekimhanlılar  bizim projelerimizi hayata geçirdiğimizde ilçemizin kalkınacağının bilincinde. 31 Mart günü birlik ve beraberliğimizi bozmadan sandığa gidip, Hekimhan’nın geleceği için oy vereceğiz. Hekimhan’ı birlikte el ele vererek kalkındıracağız. Hekimhan sadece Malatya’nın değil, bölgenin en gelişmiş ilçelerinden biri olacak. Bu potansiyelimiz var.”şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERLE İFTAR

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye başkan adayı Memet Tabaroğulları,  Belediye meclis üyesi adayı Adil Ağcan ve partinin kadın kolları mensuplarıyla Turgut Özal Üniversitesi Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksek Okulu’ndaki öğrenciler ile iftar yemeğinde buluştu.

Ramazan ayı boyunca meslek yüksek okulundaki öğrencilere iftar yemeği verecek olan Tabaroğulları, “Hekimhan sadece bir meslek yüksek okulu ile yetinmeyecek, fakültelerinde içerisinde olduğu bir eğitim kampüsü kuracağız. Hekimhan’da eğitim gören öğrencilerimizin mutlu olmalarını sağlayacak sosyal projelerimizi hayata geçireceğiz. Her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız. ”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız