SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Hekimhan'a Doğal Gaz İçin Boru Nakline Başlandı

Hekimhan'a Doğal Gaz İçin Boru Nakline Başlandı
A- A+ PAYLAŞ

Doğal gaz programına alınan Hekimhan ilçesinde, bu proje için önemli bir adım daha atıldığı ve ilçe yakınından geçen ana hattan ilçe bağlantısını sağlayacak boru hattı için çelik boruların ilçeye getirilmeye başlandığı bildirildi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, ilçeye 13 km. mesafedeki ana hattan ilçeye lokal hat bağlantısını sağlamak için 2 TIR çelik borunun ilçeye getirildiğini belirterek, "Hekimhan'ın olmazsa olmazı ve buradaki göçü önleyecek önemli etkenlerden biri doğal gazdı. Biz de Malatya, Ankara demeden her yerle temas halinde olarak doğal gaz getirmek için çabaladık. İki yıl önce 2022 Kasım ayında doğal gaz Hekimhan'da kullanılacak demiştik. Dogalgaz boruları tırlarla ilçemize geldi. Depolarımıza boşaltıp en kısa zamanda çalışmalara başlanacaktır. Bizim işimiz hizmettir, Hekimhan bize inansın, belediyemiz çalışmaya devam edecektir. Hekimhan'a söz verdiğimiz 34 projenin 30 tanesini iki yılda hayata geçirdik." dedi.

Karadağ, korona hastalığı sırasında geçmiş olsun dileklerini iletenlere de teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Girmanalı (2 yıl önce)
    Saklı cennet Girmana Kanyonunu turizm merkezi yapıp bölgenin turizmine kazandıracaktı.Şimdi Malatyadan kanyonu görmek için 55 km gelen adam kanyona kadar olan 2 km yol toprak ve bozuk olduğu kanyonu görmeden geri dönüyor. 2 km yol asfaltlayamayan ya da yaptıramayan bir başkanın gerçekleşen 30 projesi nedir acaba.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    merak ettim 34 projesi neymiş başkanın hangi 30 projeyi gerçekleştirmiş sen önce mahaledeki çöpleri haftada bir toplasan yeterli onuda beceremiyorsun
    %69
    %31
    Yanıtla