SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hekimhan'da Eğitimle İlgili Toplantı Düzenlendi

Hekimhan'da Eğitimle İlgili Toplantı Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde eğitim masaya yatırılarak ihtiyaçlar görüşüldü.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçede görev yapan yönetici ve öğretmenlerle bir araya gelmek üzere Hekimhan ilçesine ziyarette bulundu. 

Hekimhan ilçesinde görev yapan okul idarecileri ile bir araya gelen Özdemir, Hekimhan İlçesi Milli Eğitim Müdürü Pirvani Temelli, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile toplantı yaparak, ilçedeki eğitim durumu hakkında istişarelerde bulundu. Özdemir, okulların ihtiyaçlarını dinleyerek beklenti ve hedeflerini açıkladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • behlül (2 yıl önce)
    Niye Hekimhan cahil okumamış değil Malatya'da en çok okur- yazar olan ilçe
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yalçın (2 yıl önce)
    İlk önce Arapgir'deki eğitimin sorunlarını masaya yatırmanız lazımdı. 49 öğretmen açığı var. veliler öğrencilerini okutmak için illere göç ediyor.
    %100
    %0
    Yanıtla