SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hekimhan'ın Gücünü Hizmete Dönüştüreceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhur ittifakının MHP’li Hekimhan Belediye Başkan Adayı Memet Tabaroğulları, 31 mart günü gerçekleşecek yerel seçimlerin Hekimhan açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak,” 31 Mart Hekimhan için yeni bir başlangıç olacak. Hekimhan büyümek ve gelişmek için tercihini yapacak” dedi.

Hekimhan’da insanların aldıkları hizmetten, yaşadıkları ortamdan ve ilçenin sosyal imkanlarından memnun olmadığına dikkat çeken MHP’li Tabaroğulları, “ Biz projelerimizle , hedeflerimizle Hekimhan halkı için bir umuduz. Hekimhan halkı yaşadığı ilçesinin yaşam kalitesi olarak hak ettiği yerde olmasını istiyor ve bekliyor. Yerel hizmetler açısından çevre ilçelere göre Hekimhan’nın  çok geride kaldığının farkında insanlar.  Türkiye’yi yöneten ve ülkemizin geleceğine başarılı hizmet ve projeleri ile yön veren cumhur ittifakı Hekimhan’da da başarılı hizmetlere imza atmayı hedefliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde  olur ve kişisel hesapları bir kenara bırakıp gönülden Hekimhan için düşünmeye ve karar vermeye başlarsak, her şey değişecektir. Ben buna gönülden inanıyorum. Canla başla  çalışacağız Hekimhan’ı yeni bir yaşam kalitesine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

“HEKİMHAN’NIN GÜCÜNÜ HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

“31 Mart yerel seçimlerinden sonra  siyasi arenada başarılı olan ve ülkenin çeşitli noktalarında yerel yönetimlerde görevlere gelen Hekimhan’lı hemşerilerimizle dayanışma içerisinde olacağız” diyen MHP’li Tabaroğulları,” Kardeş belediyeciliği geliştireceğiz. İlçemiz için faydalı hizmetler alabileceğimiz oluşumları kuracağız. Hekimhan’nın potansiyelini Hekimhan için kullanacağız. Bu düşüncemizi hayata geçirirken görüş farklılıklarını öteleyeceğiz. Hekimhan odaklı buluşacağız, herkesi kucaklayacağız.” şeklinde konuştu.

Tabaroğulları, hafta sonu esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız