SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Helal Olsun Bu Polislere.. Kendi Evine Pencereden Giren Kim Çıktı!

Helal Olsun Bu Polislere.. Kendi Evine Pencereden Giren Kim Çıktı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Çöşnük Mahallesi'ndeki bir eve pencereden girmeye çalışan hırsızlık şüphelisi ihbarı üzerine giden polis ekibinin dikkati, evin sahibi olduğunu saptadığı şahsın faili meçhul bir hırsızlık olayının şüphelisi olduğunu ortaya çıkardı.

Edinilen bilgiye göre, Çöşnük Mahallesi Tohum Sokaktaki bir eve, bir şahsın pencereden girmeye çalıştığı ihbar edildi. Gündüz saatlerindeki bu ihbar üzerine, olay yerine giden polis ekibi, eve giren ve adının U.K. olduğu belirlenen şahsın, evin sahibi olduğunu, anahtarını bulamadığı için pencereden girmeye çalıştığını saptadı. 

Ancak, şahsı 'gözü tutmayan' polis ekibi, evde inceleme yapmaya karar verdi ve bahçedeki AFAD deprem çadırının içerisinde bir alçı sıva makinesi olduğunu gördü.

 Alçı işi olmayan şahsın durumundan şüphelenen polis ekibi, Asayiş Şubesi'ne, son zamanda alçı sıva makinesi hırsızlığı ile ilgili bir başvuru olmadığını sordu. 

Asayiş Şubesi'nden, Orduzu Mahallesi'ndeki bir yerden söz konusu makinenin çalındığı bilgisini alınca, hırsızlık olayı aydınlatıldı.

U.K. adlı şüphelinin yanı sıra hırsızlık olayına karışan M.D. adlı şahıs da, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Metin (3 hafta önce)
    Madem adam makinayi bahcesine saklamis guzel ornek Ceza olarakda adami sivaci yapinki Malatyada butun kamu kuruluslarini sivasin. Bundan iyi ceza olmaz
    %78
    %22
    Yanıtla
  • malatyali (3 hafta önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    adami salacaklar 1 saat sonra ne cezasindan bahsediyorsun hahaha
    %95
    %5
    Yanıtla