SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Hemzemin Geçitte Akıl Almaz Olay!

0
Güncellendi - 2020-09-03 02:27:08
Hemzemin Geçitte Akıl Almaz Olay!
A- A+ PAYLAŞ

Demiryolu hemzemin geçitte, yolda tren olduğu için bariyer kapalı olmasına rağmen geçmeye çalışan vinç yüklü TIR'ın dorsesine tren çarptı. Bir tren görevlisinin hafif yaralandığı olay sırasında, dorseyi ve vinci yol üzerinde bırakan plakası belirsiz TIR kaçtı.

Edinilen bilgiye göre; olay sabaha karşı 03.00 sıralarında meydana geldi. Samanköy civarındaki demiryolu hemzemin geçitte, tren trafiği nedeniyle bariyer kapalı olmasına ve ışıklı ikaza rağmen, sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen TIR, Topsöğüt yönüne gitmek üzere bariyerleri parçalayarak geçmek istedi. Diyarbakır- Çankırı seferini yapmakta olduğu öğrenilen 53505 sayılı yük treni, hemzemin geçitte TIR'ın sondaj vinci yüklü olan dorsesine çarptı. Vincin uzantısı lokomotife zarar verdi. Kırılan cam nedeniyle bir tren görevlisi hafif yaralanırken, lokomotifin yakıt deposu da hasar gördü.

Kaza üzerine, TIR'ın kimliği belirsiz sürücüsü, dorseyi ve vinci olay yerinde bırakarak, çekici ile birlikte kayıplara karıştı. Polis ekipleri, vinç ve yüklü olduğu dorseden, TIR'ın plakasını ve sürücüsünün kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, DDY ekiplerinin çalışması sonucu demiryolunun yeniden ulaşıma açıldığı bildirildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı