SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hep Birlikte Bu Günleri de Atlatacağız"

A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da incelemelerini sürdürdü.

Depremlerin ardından Malatya'ya gelen Bakan Ersoy, Doğanşehir ilçesinde konteynerde kalan depremzedelerle görüşerek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra kent merkezindeki Selçuklu Çadır Kenti'ne geçen Ersoy, depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi, yetkililerden çadır kentin son durumu hakkında bilgi aldı.

Doğanşehir ilçesine dönerek Geçici Konaklama Merkezi'ni ziyaret eden Ersoy, çocuklarla yakından ilgilendi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Deniz Su adlı kız çocuğu için konteyner kentte düzenlenen doğum günü etkinliğine de katıldı.

Sosyal medya hesabından ziyaretlerine ilişkin fotoğrafları paylaşan Bakan Ersoy, "Afetin ilk gününden itibaren vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Hep birlikte bu günleri de atlatacağız." ifadesini kullandı.

Bakan Ersoy daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Doğanşehir ilçesindeki temaslarına eşlik etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız